![]()
Narozdíl ode mě vám snad nehrozí, že byste pak už nikdy o nákup bot nestála!![]()
jak tu někde psala Jehelníček že si dala rok bez chipsů, tak já si dala jeden rok sebemrskačskej závazek, že vydržím celej rok bez nákupu bot...a vydržela jsem :-D
![]()
Narozdíl ode mě vám snad nehrozí, že byste pak už nikdy o nákup bot nestála!![]()
jsem si na vás teď vzpomněla při nákupu octových chipsů v delmartu na Andělu, přišly mi fakt dobrý a měli i malý balení :-D
Já už jsem se smířila s tím, že jsem přišla o prima závislost :-)
tak vlastně to skončilo kýženým happy endem!!!!
mne celkem pomohlo, kdyz je davam to tech charitativnim kontejneru na odevy (teda u nas byva vzdycky tak jednou za 3 mesice svoz, ze to clovek da jen pred dum v pytli), uplne vyhodit mi je bylo vic lito a dele jsem se odhodlavala
ad dorucovani z Cos: vozi to DPD
ad fronta v Paladiu: co prodavaji v Lush?
ad uchylny nakupy bot: jsem si vcera koupila uplne stejny zeleny lodicky, co uz doma mam, protoze, co kdyz si u nich servu podpatek nebo je nekde okopu, ze jo...
No, to nevím teda! :-) O tenhle výsledek jsem zrovna nestála. Kdybych to bývala byla věděla, tak jsem opatrnější! ![]()
Sbohem starej živote!![]()
V LUSH prodávají kosmetiku - přírodní, voňavou, veselou barevnou:-) Je celkem fajn a jako dárek to vůbec není špatný nápad.
V lushi občas pro zpestření beru mýdla, krásně mi voní, někdy i čerstvé pleťové masky a mladým takové sranda dárky- tšeba bombu do koupele. Ale mají moc rádi i sprcháče . A někdo má rád i šampony, ale s tím já moc spokojená nejsem, potřebuju na svoje roští silikony. A celkově je mi ta značka hodně sympatická.
Já mám ráda jejich šampuky. Asi dva roky jsem si ted ničím jiným hlavu nemyla.
Dcera ale Lush vozí z Anglie, vyjde o dost levněji.
Nekoupila, dostala.
Od dcery tohle sako. Krásné vypracování a materiál
Já s ním mám ale problém. Sako je "oblekové" a já vůbec nevím, jak a s čím ho nosit. Všechno se mi zdá divné. Být sako ležérní, je to v pohodě.
Poradíte?

Přes jednoduché šaty?
Ty zelené zavinovací šaty už zase mají ve 34 ![]()
Mě tahle zelená právě taky dost zaujala. Budu se mít na co těšit i po vánocích ![]()
Koupila jsem si lístky do divadla do Českého Krumlova na SRPEN a už bylo skoro vyprodáno! ![]()
A mám jeden nesmělý dotaz, protože na to musím myslet. Ty šaty z COS, co si koupila Mulen nejsou ty samé, ve kterých se vyfotila jinx , jen v jiné barvě?
Pěkná. Mně se zdá, že je dost podobná jedné, co jsem kupovala minulý rok v mangu. Na produktovce vypadala stejně, pevně. Došel ale klasickej měkkej shopper bag. Nakonec jsem si ji nechala a nosím ji pořád.
S vyhazováním mám také problém, ale od podzimu jsem si řekla, že když jedny koupím, jedny vyhodím. Zatím to tedy není 1:1, ale lepším se.
(Na třídění a vyhazování bych potebovala asistentku, velice nekompromisní a to nejen, co se bot týče).
Já s tím problém nemám. Nejradši bych k popelnici odnesla i některé přítelovi věci. ![]()
Tady ten systém něco za něco už jedu asi třetím rokem. Dá se to, ale spíš to dělám tak, že si něco nakoupím a pak udělám hromadný odsun nepoužívaných věcí.
s Lushem je ještě trochu ten problém, že dost vůní je tam love it or hate it, takže se úplně nedá kupovat bez vyzkoušení naslepo. A není to teda úplně přírodní kosmetika, ale zato je ručně dělaná a z čerstvých surovin, takže někdy se ty ceny šplhaj až trochu k dražší značkový kosmetice. A třeba sprcháč Olive branch je pro mě vůní úplně top, i když cena trochu maso. A pak ještě koule do vany Twilight, tu úplně miluju.
Jo a je tam ještě takovej malej problém, že jak je to ručně dělaný, tak ne vždycky je to úplně stejný, už se mi taky stalo, že jednou bylo něco úplně super a podruhý to bylo trochu jiný a divný.
je se to vyhazování posledních několik let fakt cíleně učím a hodně jsem se zlepšila, ono to paradoxně fakt docela napomáhá i tomu omezení nakupování zbytečných kravin, mi přijde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.