Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 09:18
Reakce na Potrefenáhusa:

jak tu někde psala Jehelníček že si dala rok bez chipsů, tak já si dala jeden rok sebemrskačskej závazek, že vydržím celej rok bez nákupu bot...a vydržela jsem :-D

Narozdíl ode mě vám snad nehrozí, že byste pak už nikdy o nákup bot nestála!

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 09:25
Reakce na Jehelníček:

jsem si na vás teď vzpomněla při nákupu octových chipsů v delmartu na Andělu, přišly mi fakt dobrý a měli i malý balení :-D 

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 09:30
Reakce na Potrefenáhusa:

Já už jsem se smířila s tím, že jsem přišla o prima závislost :-)

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 09:32
Reakce na Jehelníček:

tak vlastně to skončilo kýženým happy endem!!!! 

Offline baltik
4975 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 09:44
Reakce na whiskas:

mne celkem pomohlo, kdyz je davam to tech charitativnim kontejneru na odevy (teda u nas byva vzdycky tak jednou za 3 mesice svoz, ze to clovek da jen pred dum v pytli), uplne vyhodit mi je bylo vic lito a dele jsem se odhodlavala

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 09:45

ad dorucovani z Cos: vozi to DPD

ad fronta v Paladiu: co prodavaji v Lush?

ad uchylny nakupy bot: jsem si vcera koupila uplne stejny zeleny lodicky, co uz doma mam, protoze, co kdyz si u nich servu podpatek nebo je nekde okopu, ze jo...

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 09:46
Reakce na Potrefenáhusa:

No, to nevím teda! :-) O tenhle výsledek jsem zrovna nestála. Kdybych to bývala byla věděla, tak jsem opatrnější! 

Sbohem starej živote!

Offline Victoria
1422 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 09:50
Reakce na moora:

V LUSH prodávají kosmetiku - přírodní, voňavou, veselou barevnou:-) Je celkem fajn a jako dárek to vůbec není špatný nápad.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 10:22
Reakce na moora:

V lushi občas pro zpestření beru mýdla, krásně mi voní, někdy i čerstvé pleťové masky a mladým takové sranda dárky- tšeba bombu do koupele. Ale mají moc rádi i sprcháče . A někdo má rád i šampony, ale s tím já moc spokojená nejsem, potřebuju na svoje roští silikony. A celkově je mi ta značka hodně sympatická.

Offline Dadoo
11683 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 10:31
Reakce na moora:

Já mám ráda jejich šampuky. Asi dva roky jsem si ted ničím jiným hlavu nemyla.

Dcera ale Lush vozí z Anglie, vyjde o dost levněji.

Offline Dadoo
11683 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 10:37

Nekoupila, dostala.

Od dcery tohle sako. Krásné vypracování a materiál

Já s ním mám ale problém. Sako je "oblekové" a já vůbec nevím, jak a s čím ho nosit. Všechno se mi zdá divné. Být sako ležérní, je to v pohodě.

Poradíte?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 10:52
Reakce na Dadoo:

Přes jednoduché šaty? 

Offline Mulen
5015 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 12:21
Reakce na whiskas:

Ty zelené zavinovací šaty už zase mají ve 34 

Offline Mulen
5015 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 12:23
Reakce na nonemy:

Mě tahle zelená právě taky dost zaujala. Budu se mít na co těšit i po vánocích 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 13:49

Koupila jsem si lístky do divadla do Českého Krumlova na SRPEN a už bylo skoro vyprodáno! 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 13:52

A mám jeden nesmělý dotaz, protože na to musím myslet. Ty šaty z COS, co si koupila Mulen nejsou ty samé, ve kterých se vyfotila jinx , jen v jiné barvě?

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 14:13
Reakce na Ounz:

Pěkná. Mně se zdá, že je dost podobná jedné, co jsem kupovala minulý rok v mangu. Na produktovce vypadala stejně, pevně. Došel ale klasickej měkkej shopper bag. Nakonec jsem si ji nechala a nosím ji pořád.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 14:30
Reakce na whiskas:

S vyhazováním mám také problém, ale od podzimu jsem si řekla, že když jedny koupím, jedny vyhodím. Zatím to tedy není 1:1, ale lepším se. 

(Na třídění a vyhazování bych potebovala asistentku, velice nekompromisní a to nejen, co se bot týče).

Já s tím problém nemám. Nejradši bych k popelnici odnesla i některé přítelovi věci. 

Tady ten systém něco za něco už jedu asi třetím rokem. Dá se to, ale spíš to dělám tak, že si něco nakoupím a pak udělám hromadný odsun nepoužívaných věcí.

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 14:49
Reakce na moora:

s Lushem je ještě trochu ten problém, že dost vůní je tam love it or hate it, takže se úplně nedá kupovat bez vyzkoušení naslepo. A není to teda úplně přírodní kosmetika, ale zato je ručně dělaná a z čerstvých surovin, takže někdy se ty ceny šplhaj až trochu k dražší značkový kosmetice. A třeba sprcháč Olive branch je pro mě vůní úplně top, i když cena trochu maso. A pak ještě koule do vany Twilight, tu úplně miluju. 

Jo a je tam ještě takovej malej problém, že jak je to ručně dělaný, tak ne vždycky je to úplně stejný, už se mi taky stalo, že jednou bylo něco úplně super a podruhý to bylo trochu jiný a divný.

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 14:51
Reakce na nellielovett:

je se to vyhazování posledních několik let fakt cíleně učím a hodně jsem se zlepšila, ono to paradoxně fakt docela napomáhá i tomu omezení nakupování zbytečných kravin, mi přijde.