bozi jsou, spokojenost!

bozi jsou, spokojenost!

paktofonika Ha, super, díky
.
0zero7 Pěkný jsou.
0zero7 jděte do háje s těma martenama, jsem jediná, kdo je nemá? Už jsem ale byla zkusit velikost, až to přijde a neodolám.![]()
Super jsou!
nellielovett Jdi do nich, jsou super, mam z nich radost a pecu na nakup zimnich bot nejmin rok.
nellielovett se mi ted libi i ty lehce do bordo, ale nakonec jsem to vzala z prakticke stranky
0zero7 mně by se ale hodily lesklý polobotky, emmeline, sandály na platformě a teď i ty tvoje ![]()
nellielovett HA HA polobotky chci taky a jeste delaj jedny nizky spicaty jakoze loafers trochu, plus ty sandaly no, nakonec v nicem jinym chodit nebudem, birky a docs tvl
nellielovett emmeline nemas jeste jo? Tak sup na seznam. Ja nemam zas ty vagabondy co ma kazdej pac tady nehrozi.
Jo a nejakej super stylovej pan mi dneska emmeliny pochvalil, akorat teda rikal mas krasny Cole Haan boty, ja jinou znacku nenosim, a odplul ulici... cha
0zero7 Právě! Proto jsem ani ty sandály v létě nekupovala.
0zero7 Nemám. Fakt se mi líbí, ale když já mám tolik bot (na mě) a stejně nosím furt jedny. Snažím se nenakupovat, jen opravdu to must have, ale tady je to těžký no.
nellielovett no ja te chapu uplne! hi
nellielovett nemáš na ně odkaz prosím? jsou super
Mne BF na cos prislo vcera a nemela jsem cas na to mrknout... divala jsem se ted a maji tam ve sleve jeden, slovy JEDEN, svetr? no to je BF jak noha![]()
razorblade mají tam nějakou chybu, včera tam byl normálně odkaz na BF pro ženy / muže / děti a těch věcí tam nebylo moc, ale byly tam
Zu no ale nabizej mi ten svetr, kterej moc chci... a furt za plnou cenu. takze ten stejne asi soucasti BF nebyl... :/
razorblade tys chtěla nějakej ten šedivej, ne? tak vydrž, nějaký šedivý tam byly
razorblade hele, už tam věci jsou, šup vybírat!
(dej si případně refresh, jestli nic neuvidíš, ctrl+f5)
Magráta Co myslíš? Ty boty, které si koupila agentka?
Zu vidim, vidim, diky! to, co jsem chtela ja, ale stejne ve sleve nemaj. tak asi nebudu kupovat nic, protoze v sobotu kupuju skrinky do koupelny :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.