Alena_In :-D:-D No jo, ale vis jak by si byla nestastna, az by jsi ty zavesy za pul roku shanela, nic by se ti nelibilo a jeste sla tak do 5 obchodu? A takhle postupne s kazdou polozkou? Ja myslim, ze jsi na tomto nakupu naopak vydelala!
Co jste si dnes koupili/y?
Karja Jo, to máš pravdu, přesně takhle to vysvětlím doma, jak jsem vlastně vydělala. :-)
EDITH4B Jezis no! Haha. Dobrej catch. Bylo pro Lamu samo :)
ice prosimte a jak jsou na Tom s sirkou vepredu a vyskou celkove? Nezkousela jsem, Ale vypadaj vyssi trochu.
0zero7 vpredu jsou uzky. Ja v nich teda mam vlnenou vlozku ted na zimu. Mam nohu 38 a koupila jsem 38 ale mam fakt uzkou nohu. Mam je tak 10 cm nad kotnik vpredu. Mam od nich i po dvou mesicich noseni modriny ![]()

No fotka takova blba, ale jsem mezi lidma a musim fotit nenapadne ![]()
ice No ale vypadaj vyborne teda!
ice Danke! Asi je pujdu dneska zkusit a pockam co BF, jestli bude nejaka deal, maj je i v te cerno bordo. Slusej ti moc!!
ice ty jo piju kafe a koukam, ze v noci zacaly nejaky slevy a vsechny chelsea vyprodany, do prcic. (ne na ofiko strankach teda, obchodak co je prodava kousek ma nejakou akci) Grrrrrrr
paktofonika Na eshopu je nejaky BF? Ja nic nevidim.
Brioso Prišlo to mailom.
paktofonika Aha, a mně nic a to jsem si cilene nechala posilat newsletter. Dala bys prosim odkaz?
0zero7 tak to je pech. Ja je kupocala na jare jenom s nejakou malou slevou. Vybirala jsem typove takovy boty a nakonec se rozhodla, ze jiny me neuspokoji i kdyby ty marteny mely byt za plnou cenu.
Brioso mne taky nic neprislo :(
ice NO ja to mam presne stejne! Jiny nechci, jen zvazuju jestli to smrncly do bordo, ale asi spis cerny. Asi je proste koupim za plnou a je to, chtela jsem je aspon zkusit teda, protoze se mi zdaji uzsi nez emmeline. Vypadaj na Tobe fakt super!
paktofonika dekuji
paktofonika Díky.
ice Update: jsem sla do obchodu pro jistotu (online hlasa, ze je nemaj nikde vubec) no a meli! Tak jsem je pro jistotu hned koupila i s tou slevou :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články