Trine a deponia neznám, jen ty tři. Hrála jsem Botaniculu a Machinarium před dvěma rokama, když jsem byla dost nemocná..to bylo fajn a Samorosta jsem stáhla později do pc, teď mě potěšilo, že je to i na ipod, se mi to tam hraje líp :) no, ale jsou to super hry a ta hudba je taky dobře vymyšlená k tomu
Jestli jste nehrála Mach., tak vřele doporučuju, je na vymýšlení nejnáročnější, tpřekla bych. Stojí za to.
Co jste si dnes koupili/y?
ty všechny znám a mám je odehraný, právě proto jsem se tak dychtivě vrhla na trojku samorosta. a nainstalovala si ho chvilku před tím, než jsem měla jít spát... prostě trubka! ![]()
Machinarium som hrala už asi 5 krát. Už ma to tak nebaví keď viem čo a ako. Botaniculu som hrala tiež už dávnejšie, kdesi som sa zasekla a nevedela ako ďalej a nedohrala som to. A Samorosta som hrala len jednotku tak uvidím ako dvojka. Sú to veľmi pekné hry a aj hudba. A kúpila som to len tak na voľný čas počas sviatkov. Ináč na hry veľmi čas nemám. Xboxa som bohužiaľ musela predať lebo naň len sadal prach.
Haha, školácká chybka ![]()
No já Machinarium nechala odležet dva roky a teď to hraju znova a fakt jsem spoustu věcí zapomněla..takže super
já taky jinak nehraju (když nepočítám občasný diamond quest)
tak hodně štěstí s Botaniculou..
Mně se líbí,myslím, že bude vypadat skvěle.
kabat je skvelej.
Ha přesně tam jsem, ale hraju to s kočkou (oranžovou).. ![]()
dostala jsem od matky k vanocum penize, tak jsem je hned rozfofrovala za krem na oci, ktery mi dochazi. kdysi jsem si ho koupila na doporuceni 0zero7 a jsem velmi spokojena. me ocni okoli take.

+ Ounz
holky, z jakých stránek si ten Samorost stahujete? pro PC myslím
Já jsem ho objevila kdysi v začátcích, to už je snad deset-patnáct...
byla jsem z toho tehdy úplně hin, moc se mi líbila grafika a hudba (tu jsem si i stáhla, ale ten počítač už dááávno nemám)...
Jsem moc ráda, že jste mi to připomněly (a že Samorost stále existuje)!
No tak to budem musieť kúpiť až prejdem dvojku. Amy je skôr na nakupovanie...![]()

Ja to kupujem na Steam. http://store.steampowered.com
Na co to je dobré? Předcházení vrásek nebo spíš zarudnutí a tak? Já vždycky všechno dobrý, ale nějak začínám z těch všech krémů na problematickou pleť vráskovatět kolem očí!
Jinak já dnes nakoupila kabát, spodní prádlo, černé slimky y a udělala dvě další objednávky ve slevách v Mohitu a Lindexu, tak jsem zvědavá. Fotky dávat nebudu, jsem líná a stejně jsou to vesměs všechno hadry!Takže cajk:-D.
Já to kupovala v appstoru pro tablet. Pro pc na amanitadesign myslím.
no ja krem na oci vzdycky pouzivala jako prevenci vrasek a jakoby na "promasteni", protoze kolem oci je ta kuze takova hodne tenka. snazim se sama sebe presvedcit, ze tim proti vraskam bojuju. ale treba moje matka v zivote ocni krem nepouzivala a maze se jednim kremem, a nejak extremne stare nevypada :D dat si na ocni okoli krem na problematickou plet bych se ale bala, protoze tyhle typy kremu hodne stahujou, ne?
No jo, geny jsou minimálně 80 % úspěchu. Na oční okolí přímo nedávám, ale ony tam to působení stejně nějak doputuje, jinak si to neumím vysvětlit, teď jsem vyzkoušela nějaké nové přípravky a hrozně se to na těch očích podepsalo. A nebo prostě stárnu, no!:-D
mne takhle hrablo asi pred rokem, kdy jsem si uvedomila, ze bych se mela o plet starat vic nez ji mazat ruznejma niveama a l'orealama, tak jsem presla na kremy, ktery stojej minimalne petkrat vic... od ty doby se furt pozoruju a sama sebe se snazim presvedcit, ze to funguje... ze kdybych se dal mazala l'orealem, vypadala bych URCITE mnohem hur :D ale tenhle na oci zkus, mne je fakt prijemnej a zas tak silene drahej neni
Chápu, na dražší se přechází snadno, zpátky už to moc nejde:-D. Z drogerie už na pleť dlouho nic nekupuju, ale peněženka z toho radost teda nemá. Když pak vidím u kamarádky s krásnou pletí řadu Balea, jsem zralá na omytí!:-D
To je dost dobrej kabát!!
Já jsem dnes byla s tátou vybírat zimní bundu. No napochodoval do Olympie předem patřičně zpruzen a se slovy "představoval bych si něco do patnácti stovek". Když už jsme skoro odcházeli s prázdnou, vlezli jsme jen tak náhodou do GASu a byla tam!! Péřový antracitový hybrid mezi bundou a parkou, fakt krásná a moc mu slušela. Do patnácti stovek jsme se teda nevešli ani zdaleka, ale mission accomplished!! Blbý teda je, že mi sjelo oko do dámskýho a našla jsem tam úžasný šaty z tmavé džínoviny, dlouhý rukáv a ke krku, na obvyklé poměry této značky velmi decentní. Pořád na ně musím myslet, takže počítám, že zítra povalím do Olympie zas, achjo. :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články