continuity Kabely jsou právě to jediný, co by mu u mě mohlo překážet. Ale fakt nevím, jak budu uklízet kabel od lampičky apod. Přece to nebudu při každým vysávání namotávat nebo co. No uvidíme.
Co jste si dnes koupili/y?
Mne sa páči nová Roomba, kde má dokovacia stanica odsávanie a sáčok. Tomu sa hovorí vysávač pre lenivých. :D
coralline ja je povesim na nabytek tak, aby se alespon nevaleli na zemi. Ta nase ma nejakou funkci, ze by to zas mela odmotat zpet. Mno... je to spis zbozne prani. Obcas si vytahne kus lana, co mame ve spare pod posteli, aby tam nelezlo lego, a na to se namota spolehlive a rve o pomoc.
paktofonika Až dojde ten sáček s prachem sám do koše, tak si to koupím ![]()
Qq Noir No kvuli hrackam bych to stejne vytahovala az vecer, my mame vzdy neco po zemi ve vsech pokojich a az vecer sbiram komplet.
Edge Mam vytirac od iRobot, takovej malej hranatej. Hodi se na plovouci podlahy, protoze je moc nezmacha. Nesetre ale zaschle fleky, je spis na udrzovaci uklid, vylozene na zasvihanou podlahu ne. Pak jsou jeste Scooba s kartacem, ale ty pry podlahu dost mokri, takze jsou spis na dlazby. Ten nas ma zasobnik s vodou a pricvakne se na magnet hadrik.
coralline No hej, ale tak ten sáčok aspoň chvíľu vydrží, ale tu nádržku vo vysávači treba vysypávať asi po každom vysávaní, či?
coralline týjo, ta Tesla se jim designově moc povedla! a za ty prachy to i vytírá! ![]()
já měla zatím jen vysávací, hned jak jsem to kdysi objevila na ebay někdy už před 15 lety, tady to ještě nebylo... takže teď mám cca třetí kousek, ale vytírací bych si teda nechala líbit, hmmm... ![]()
počkám na recenzi, až ho vyzkoušíš.... jako jestli to třeba nedělá za sebou mokrý špinavý šmouhy nebo tak... kamarádka si totiž pořídila ten robot na mytí oken a tu špínu to jen rozmatlalo po skle ![]()
Pinot Noir boji se proc? od toho je to prece automat ze vysava kdyz tam nejsme
nam plasi akorat kocky, ty tu jsou porad. ja bych taky nesnesla aby mi jezdil pod nohama
Dala jsem to do špatného vlákna, takže ještě jednou :-).
paktofonika Díky za odkaz na BF na Asos. Měli (konečně) ty sandály, které jsem chtěla v létě a byly pořád vyprodané.
Nevím, jestli si to uvědomujete...e to lžičky vysavač je i vysavač...ale takovy lepší rotační zametač![]()
Fakirka co?
paktofonika a po kazdem tretim se musi i odchlupit.
Ja to vysypavani pokazde neberu nijak ukorne, alespon z toho hned vyberu vsechny sponky a lego kostky.
paktofonika "Stěžoval" si někdo v recenzi, že při prvním vysávání musel vysypat dvakrát. Že netušil, že má doma tolik prachu ![]()
RoSa Kdyžtak se připomeň, já zapomenu, že to někdo chtěl vědět, kromě lemry líný jsem i sklerotik. Jinak sestra si pučila něco na mytí oken a bylo to prej supr, ale vůbec nevím, co konkrétně to mělo být. Takže některý strojky asi fungujou.
coralline continuity Mne raz sambo kúpil Sencor vo veľkej zľave, že na skúšku či to chcem a bude to vysávať podľa mojich predstáv, ale mali sme vtedy dosť členitý a veľký byt, vysával by to celé dni. No a ten Sencor sa čistil úplne na houby, hneď sa zaniesli koliečka, vŕzgal a vysával tak nejak o ničom. No a teraz do tohto bytu, by sa mi nejaký hodil, ale už viem, že žiaden Sencor a spol. Pozerala som na Xiaomi.
paktofonika Co je ten spol.? At vim cemu se vyhnout:-D
Karja No myslela som také tie lacné varianty. :D
Karja sencor a spol je xiaomi ![]()
Karja Edge Vytírací se nám neosvědčil. A levný nebyl. Tenkrát to byla nějaká Scooba. Jednak jen tak šudlal, zaschlej flek neumyl. Jednak moc nevysával, spíš to metl jsko takové ty mechanické smetáky blahé paměti, hrnul svinčík sem tam. Jednak furt něco chtěl: nabij mne, vyčisti mi kartáč, vypláchni nádobku. To čištění bylo dost opruz.
Ale asi jsou dnes mnohem vymakanější.
continuity No to nie! Mám za to, že Xiaomi je celkom kvalitné, vysávač dokonca v recenziách chvália. Čína to samozrejme je, ale to i Roomba :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články