Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 11:00

na asos 25% sleva na vše BIG25

Offline coralline
2308 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 15:33

Oficiálně uznávám, že jsem lemra líná a lepší to nebude. Takže robotickej vysavač.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 15:54

coralline jsem lemra líná a ještě zavistivásuper nákup!!!

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 17:15

coralline Hele kamoska ma I mop, nechtej to videt....Ma maly dite, hroznyho certa, ale zaroven nejcistejsi podlahu, co jsem kdy videla. Tohle je vec, kterou zavidim hrozne moc!!!

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 17:16

coralline Tak ted jsem si uvedomila, ze tu zavidim vysavace a ne cochty a hadry.....je ze me bydlenka jak svine, co se to se mnou stalo!

Offline coralline
2308 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 17:18

Maureen Dík. Já jsem právě taky záviděla, třeba sestra už ho má dávno.

Karja Ono to má umět i vytírat, jsem zvědavá. Teď musím čekat, až dorazí.

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 17:20

coralline Teda! No tak to bude bozi, ona ten mop mela trochu jinej, takovej malinkatej, ja to vubec nechapala, ale na jednu napln to vytre dost velkou plochu. Na celej dum 4kk to meni tak dvakrat.(teda jakoby jednou, proste dve vody:-D)

Offline coralline
2308 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 17:22

Karja Jaká bydlenka? Já jsem právě včera vysávala, ehm, asi tak po sto letech, protože jsem se prostě nemohla dokopat. A to, co jsem vymetla z některých koutů, mě přesvědčilo, že to takhle fakt nejde. Protože příště dopadnu stejně. Tohle by žádná bydlenka nikdy nedopustila přece!!!

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 17:45

Šaty. Doufam, ze zitra spadnou do BF. Ale meli posledni moje cislo a moc jsem je chtela, jsou bezvadny.

https://www.cosstores.com/en_eur/women/womenswear/dresses/product.wool-mix-shirt-dress-black.0820566001.html

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 17:55

coralline Ja premyslim, jestli by to slo poridit I do bydleni kde je smes vseho: koberce, lino, dlazba....prahy nemame, jelo by si to kde chtelo. To by bylo super a musi se asi odklizet ten provozni bordel ze, nebo objede to treba povalujici se ponozku atp.?

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 17:56

Karja ne, ponozku to sežere, stejně jsko třeba nabijecku k telefonu, provozní bordel musíš uklidit, ale jinak je to bozi 

u nás v kuchyni bohuzel nepoužitelný

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 17:59

Potrefenáhusa Hmm, ja myslela, ze ty vetsi veci to necha...No tak to bych vecer musela vsechno shrabat hrabema a pak to zapnout. A vyhyba se to pekne vsemu, jakoze to zajede mezi zidlema pod stul nebo kde je hodne nabytku, tak je to spis nepouzitelny? Jo a v kuchyni vasi kvuli povrchu nebo bordelu?

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 18:02

Karja Jojo, nohy vod nábytku to objizdi moc rádo! 
a teda těm překážkám to někdy čelí až moc neohrozene, když to nejde, zkusíme to aspoň 50x, dokud tam neuvizneme a nebudeme muset volat o pomoc

jo a pronásleduje to malý psy

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 18:07

Potrefenáhusa Psy nemame:-D, ale vsude jsou nejaky kramy ze jo. No a v tech mistnostech kde neni koberec by to mohlo vytirat, jako kuchyn bych mohla myt klidne dvakrat denne. Ja nevim proc jsem si hrozne dlouho myslela, ze je to pouzitelne jen kde jsou stejne povrchy....Jdu se o to vic zajimat...

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 18:11

Karja Myslím ty zároveň vytíraci, aby vytiraly fakt dobre, se myslím musej kupovat ty dost drahy, o dost dražší než ty luxovaci 

jako ta roomba je na ten denní šolich fakt geniální, se zviratama zvlášť, je k tomu majacek, kterým ji tu trasu muzes omezit. Ale bordel na zemi proste sesrotuje, případně se ji to namota na ten kartáč a zastavi 

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 18:18

Potrefenáhusa Jj, no koukam na to, no vysavac by byl urcite volba c.1, ten mop prece jen mame jen kuchyn, chodbu a koupelnu, to by se clovek mohl premoct, navic kdyz to posbira drobky a prach, hned to bude vypadat lip...Ted me jen odrazuje, ze mame fakt dost kramu, takovej ten destkej nabytek, zidlicky, stolecky, lehatko, velky hracky, tak aby se to tomu pekne vyhybalo.

Offline coralline
2308 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 18:30

Potrefenáhusa Ponožku ještě pochopím, ale nabíječku? Se začínám bát, že sežere mě.

Offline continuity
42976 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 18:31

coralline ten kabel namota jedna dve. Klidne i elektricky

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 18:33

A máte někdo vyzkoušenej ten vytiraci robotickej vysavač? Ten bych chtěla moc, ale všichni známý maj jenom ten vysávací, tak bych potřebovala doporučení, na co si dávat bacha a jaká značka je dobrá 

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 18:39

Karja Je to super, ale Ríša se toho hystericky bojí. Takže vysavač už dva roky zevlí v komoře