Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Kokoska
34869 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 23:19

Potrefenáhusa existujou nalepovací držáky, dají se prý i snadno odlepit. Odlepení jsme teda nezkoušeli, ale drží to dobře. Jen jsem zapomněla, jaká to je značka, kupovali jsme to v Bauhausu. Je k tomu lepidlo, spodní část se přilepí, nechá se to zatuhnout a pak se nasadí ten držák nebo háček. Odlepit to prý jde otáčením.

Offline barbucha blogger
35794 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 23:34
Reakce na Potrefenáhusa:

barbucha Tak já si asi budu muset přesně do toho místa (do ty skříňky pod) navrtat háčky na rucnik na ruce, zatim ho máme skříplej v zásuvce

​Mně to na umyvadle (od úrovně umyvadla dolů) přijde na utírání rukou nepohodlný. Ale asi jde o zvyk.

Offline Potrefenáhusa
38815 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 00:15

barbucha No my máme to umyvadlo dost vysoko, takže na ruce mi to přijde celkem akorát 

jako fakt ale, hodilo by se tam tohle, ale muselo by to bejt jednak kratky, druhak muž má k tomu nejakej odpor, ze hnusny (a ještě by to chtělo při vrtání netrefit elektriku pod tím 

proste háčky z boku ideál 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 05:02

Potrefenáhusa Tie porcelánové vypínače

Ten trojzubec je hrozný. Ja mam teraz taky obyčajný háčik pri umývadle a radiátor, trojzubec som kedysi mala a je to nepekné. 

Offline baltik
4971 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 05:57

Potrefenáhusa to drevene je krabicka na mezizubni kartacky? to nevim, do ceho je davat

Offline Potrefenáhusa
38815 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 06:51

baltik No, taková ta dřevěná podložka na mejdlo, taky jsem nevymyslela, na co to odkládat, aby to nestalo ve vode (plesniva, jak se tu psalo, zatim není)

paktofonika mne to hrozny nepřijde, v Praze mám z ikey takovej nerezovej matnej, proste funkční věc, ale sem by se nevešel (je delší než hloubka skříňky)

no vidím to nejlip na ten háček z boku proste :-) ten rucnicek na ruce moc nepotřebuje 

zebrik máme taky, na druhy straně 

ta koupelna je na fotce skoro celá :-)

a vypinace jsou boží, Katy Paty, dekuju, jsme si říkali, ze výhledově by se nám líbily v celym domě, ale nejsou úplně za hubičku a těch zásuvek je...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 07:04

barbucha Karja No prece rucnik! A lufu!

Offline notna
9422 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 07:49

Potrefenáhusa Koupelna se vám moc povedla.

Investici do keramických vypínačů jsme zvažovali  dlouho taky kvůli ceně. A doporučuju do toho jít. Máme je 6 let a pořád z nich mám radost. Naše jsou od ABB, ale řekla bych, že vypadají úplně stejně.

Offline Karja
44624 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 08:11

Potrefenáhusa Ta dlazba vypada pekne, taky bych jednou chtela se vzorem, ale v mym pripade vkusu bych se mozna mela drzet prednich stran katalogu:-D.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 08:16

Potrefenáhusa Moc hezka koupelna. Asi pred mesicem jsem si na tebe vzpomnela, jestli uz mas okno na zachode.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 08:19

Potrefenáhusa Koupelnu mate moc hezkou, takovou jemnou :) ja jsem nakonec vybrala sedy velky dlazdice, protoze se to bude dat nejlip udrzovat. Jsem lajdak a bordelar, tyhle svetly dlazby se musi furt pucovat. Stejne tak jsem to vyresila v kuchyni, kde misto subway tiles bude na jedny strane panel v barve pracovni desky a na druhy betonova sterka

Offline Potrefenáhusa
38815 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 08:24

crazydaisy Mám!!!

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 08:28

Potrefenáhusa wow, ty okna jsou dreveny?

Offline Lamicka
14171 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 08:34

Potrefenáhusa mate to krasny 

Offline Potrefenáhusa
38815 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 08:43

Lilly_Ku Jo, to venkovní je starý, co tam bylo, tu spaletu a to vnitřní delal místní truhlář na miru (to starý vnitřní tam bylo zazdeny jen neprůhledný sklo v pevným rámu)

no úplně hotovy to ještě není, včera se malovalo (a furt je to flekaty), ale už normálně obyvatelný 

Offline Potrefenáhusa
38815 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 08:46

razorblade Bud rada, ze to vymejslis sama, u nás to byly fakt tezky kompromisy (což hrozí vzdycky, ze se vybere něco, co se nelibi ani jednomu) a třeba u toho kulatýho zrcadla v koupelně to vypadalo, ze přes to nepojede vlak, tak jsem ho proste koupila a je bozi :-)

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 09:08

Potrefenáhusa Mas to opravdu moc hezky a je videt, ze se myslelo na kazdy detail

Offline Potrefenáhusa
38815 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 09:20

crazydaisy Dik, ale detaily snad radši rozvádět nebudu :-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 09:28

Potrefenáhusa miluju tě za to, že jsi tam neplácla plastové vokýnko!a ta klika...

Offline Potrefenáhusa
38815 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 09:35

Jiná Realita No tssss...