Pavlena Uz jsem se prolila a musim rict, ze se mi to libilo, je to smutny, ale pripomnelo mi to plavani:-D:-D Fakt se dostavil uplne takovej slastnej pocit, jak ta voda projela nosem, krkem:-D
Co jste si dnes koupili/y?
Karja slastný pocit?
Já o konvi uvažuju, ale ten pocit, když mi voda pri plavání vlitne nosem až do krku...![]()
Mulen No tak jakoze mi to pripomnelo mou oblibenou cinnost a jeste slany, to je jak v mori:-D. Urcite si to kup!
Kilo mandarinek. Může za to paktofonika ![]()
Koupila, ale nejsem si jistá, že si je nechám. Ale hodí se mi nižší podpatek a vyšší nad kotníky.
![]()
coralline Kde!? Kde!? Mne sa zase nikde neušli! :D
paktofonika V albertu, měli jich kopce. Ale nevím, jestli splňujou tvoje nároky
Mně chutnají, ale jsem mandarinkovej amatér.
coralline Nesmú mať hrubú šupu, byť veľmi drobné a zelené a je to ok. Včera mali v Alberte mix plesnivých, zelených a hrubošupých :D
paktofonika A kde teda mají ty dobré? U nás v Bille jen ty tlustokožce ![]()
Pinot Noir No v Tescu nemajú mandarinky vôbec, tak chodím nakukovať do Albertu. Jeden deň tam mali tie dobré, ale posledné 3 týždne je to väčšinou katastrofa. No takto pred Mikulášom, že by nebolo dobrých mandariniek, to sa mi ešte nestalo.
Včera mali v Alberte mix plesnivých, zelených a hrubošupých :D
Přesně takhle vypadaly volný mandarinky. Proto mám kilo, protože jsem si musela vzít síťku. Ty byly pěkný. Jsou přímo mikulášský, je na nich napsáno "pro hodné děti". Asi jsi zlobila...
nechodte pro ně do alberta, ale do vietnamský večerky
paktofonika dobrý mandarinky jsem koupila předevčírem v Kauflandu. V síťce byly hnusný, ale volný pěkný a chutný ![]()
dobré mandarinky, s tenkou slupkou, bez pecek a sladké má žabka... jsou zpravidla pomíchané s ostatními, ale jsou tam :-) nevím teda, zda každá žabka...
Skvělé mandarinky nakupuju v Lidlu. Po bedýnkách. Malé, kulaté, s tenkou slupkou.
paktofonika Ja jsem je tuhle taky kupovala na zaklade tvyho prispevku, hned jak jsem je videla, tak jsem si na tebe vzpomnela, poprvy v zivote si precetla, jaka je to odruda a hlavne to byly prvni mandarinky, ktere dcera snedla! Ona ovoce skoro zadne vubec neji, takze vidis, jakej tvoje prispevky maji prinos;-). Byl to coop a clementinky, ale skutecne dobre, jen se musi vybirat no, Lidl asi zkusime taky ted!
Skvělé mandarinky, tenká kůra, bez pecek, šťavnaté, sladkokyselé - ve vietnamském obchodě a v Lidlu (ale ne po bedýnkách) :-)
Zajtra doobedu si dávam za úlohu zohnať mandarínky, lebo samozrejme, že už mám na ne hroznú chuť. Píšem si zoznam obchodov a beda vám ak nikde nebudú :D
Karja No tak paráda, predsa len nejaký prínos ![]()
My vážně po bedýnkách. Já sním denně večer minimálně tři, manžel během dne taky 2-3. V těch bedýnkách jsou totiž nejlepší. Aspoň bedýnku týdně, i víc.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články