Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Karja
44624 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 22:54

Dadoo My jsme ted objevili vynikajici ceska jablka, kupujeme na kila, ja snim treba 4 za den a delala jsem si srandu, ze I s ohryzkem, ze mi zbyde jen ta stopka. No dneska jsem tak jedla, ze jsem snedla I stopku a neprislo mi to vubec divny, takhle vyborny jablka jsem snad nikdy nemela, by se teda daly jist I vetve...

Offline Dadoo
11672 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 23:07

Karja a kde je kupuješ?

Offline Karja
44624 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 23:19

Dadoo No hele na namesti ve stanku,jsou to nejaka jablka snad od Kutne Hory, ale vynikajici, takova rubinove cervena...A ja teda moc jablkova nikdy nebyla,jedla jsem je.hodne malo, jedno dve tydne mozna. Tak musime nakoupit do zasoby, dokud to pujde;-)

Offline Dadoo
11672 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 23:37

Karja Já zase ted nakupuju hrušky. Necháme je pár dní dozrát a pak z nich sušíme křížaly. Pěkně postaru, nad kamnama. Už se na ně rodina třese. Urvali by nám ruce!

Offline Potrefenáhusa
38814 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 00:12

Dadoo Hruškový křižaly jsou totiž nejlepsi 

Offline Potrefenáhusa
38814 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 00:13

Karja A co je to za odrudu? My jezdime pro Spartany, máme je teda i na zahrade, ale letošní úroda byla asi tak 2 jablka celkem 

Offline Tak Betty
6128 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 00:14

Karja ja jsem taky vždycky jedla jablka i s ohryzkem. Teď už dost let ne,ani nevim proč.

Offline Karja
44624 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 04:34

Tak Betty Protoze treba nejsou tak dobry, tak te to nenapadne...Potrefenáhusa Zjistim ti to, spartany jsou taky moje oblibene, ale nikde jsem na ne nenatrefila, ale tyhle jsou hodne sladke. Dadoo Jo, hrusek jsme meli.docela urodu,  z tech osklivych jsem delala taky krizaly a snedla jsem je hned po ususeni:-D:-D 

Offline Lamicka
14171 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 08:38

paktofonika muz ted prinesl moc dobre mandarinky z penny, prodavaji je v sacku z pytloviny. V Albertu jsem koupila zase vyborne, ale minule to byla hruza, asi zalezi, kdy zavazi zbozi. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 13:30

Super jablka su Evelina, kupujem v Kauflande, tam maju celkom dobry vyber slovenskych jablk, inak tiez nie som jablkova ale tieto spraskam, tak isto syn a to uz je co povedat

Offline brrr
12331 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 15:18

Konečně jsem se rozhoupala

Offline Potrefenáhusa
38814 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 16:19

brrr já taky potřebuju, mám v merku tyhle, ale furt nevim, jestli si radši nenechat u starých (prakticky stejných) jen nenechat vyměnit podrážku, jsou sice starý, ale jinak jim nic neni, goretex furt goretexuje a pro moje potřeby by stačily....ale zas dva litry za opravu stoletých pohorek.....těžký dilema prostě

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 16:33

brrr Potrefenáhusa 

no já jsem nakonec black friday využila na nákup věcí na chození se psem

Offline brrr
12331 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 17:48

Potrefenáhusa Mi se u těch starých taky utrhla podrážka, jinak byly po 12 letech ok, neteklo do nich, atd. Akorát já v nich chodila do práce, potřebovala jsem je denně, tak jsem si ty podrážky lepila chemoprenem, takže se to postupně otrhávalo. Dilema s podražením jsem řešila asi půl roku a nakonec jsem si je tím lepením zrasovala tak, že jsem došla k závěru, že už by opravit nešly. Jsem zvědavá, jak dlouho vydrží ty nové.

Offline brrr
12331 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 17:50

Jiná Realita To jsou Sorel? Já po nich taky koukala,  že bych si je vzala do terénu, protože ty zeboucí nohy jsou fakt hnus. Akorát by mi je nikdo neproplatil a takovou raketu za boty, které bych za sezonu zničila, se mi nechce dávat ani při black friday.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 18:10

brrr neee, to jsou nějaké nezajímavé ale hlavně laciné boty z eobuvi :) zas tolik toho s pupkem nenachodím. nicméně nemám nic pořádného, loni se mi sněhule rozpadly na konci zimy. teď ještě hledám nějakou levnou, ale teplou a průměrně dobře vypadající bundu.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 18:11

Mandarínky

Kúpila som na celý týždeň. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 20:15

S panem stavebnikem doslo k nejake nedohode o sirce me pracky, tak jsem misto standardniho umyvadla musela koupit ctyriceticentimetrove. Ale nakonec se mi libi mozna vic, nez to vetsi, co jsem mela puvodne vybrane.

Offline Potrefenáhusa
38814 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 20:49

razorblade Mne se na tomhle hrozne libej ty háčky na boku

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 20:53

razorblade To umývadlo som mala (to širšie) a zrovna včera sme sa o ňom bavili, že bolo super. Mala som rada, ten držiak na mydlo, ktorý sa dá zavesiť zvnútra umývadla a i tie háčiky sú praktické.