Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 21:03

Potrefenáhusa paktofonika No ja se pro ty zavesovaci veci taky nadchla! Ale jela jsem kupovat s rodicema a to jste mely slyset tech kecu, ze oni teda by si tyhle veci na to umyvadlo nedavali protoze... a vymysleli spolecne asi 25 argumentu jajim to odkejvala a uz se tesim, az si to tam povesim

Offline Karja
44624 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 21:06

razorblade :-D:-D Dokazu si to predstavit, jak ty nakupy vypadaly;-)

Offline Karja
44624 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 21:08

Jiná Realita Jez, ja se ted doky tvemu prispevku zamejslim, jestli bych taky nemela spis kupovat nejake prakticke veci! Ty boty vypadaji dobre k tomu ucelu jakymu jsou;-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 21:12

Karja já poslední dobou kupuju jen spodní prádlo, ponožky, ošetřování své hnusné pleti a podobné praktičnosti. akorát jsem si teda koupila troje ocelové naušnice, protože jsem zjistila, že kupovat bižu nemá smysl, protože ji mám na dvě nošení.

Offline Karja
44624 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 21:15

Jiná Realita Tak pro nausnice taky chodim uz tak pul roku...Hele to te slechti, maj se kupovat poradny veci, ne blbosti;-)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 21:16

Karja ..."no, kdybych si to zarizovala JA, tak...", "to je jak do krematoria...", "vypada to jako na nadrazi...", "no, je to jak do lekarny...", "ja bych teda takovyhle uchytky nechtela"

bych mohla vydat soubor hlasek. Vlastne vseobecna shoda panovala asi jen na barve zavesu do satny

Offline Karja
44624 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 21:18

razorblade Ses dobra, ja kdyz nekam jedu, tak to radsi nerikam, ci oznamuji na posledni chvili. Ty hlasky jsou mi povedome, minuly tyden sedela mama u jas v obejvaku a rika, tady bych nemohla bejt, je to jak v nemocnici!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 21:38

Karja hele, vlastně ještě takovéhle sako jsem si koupila. dlouho jsem váhala, vyprodali mi ho v obchodě, nakonec i na webu, bylo mi málem do breku, že jsem tak blbá. ale pak se tam záhadně pár kusů ještě zjevilo, tak jsem už neváhala. první sako, které mi padne i zapnuté! akorát mi musí švadlena zase zkracovat rukávy.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 21:52

Karja Kdyz ja mam pidiauto a do nej by se mi celej nakup nevesel! A nasim to nemuzu udelat, protoze mi hodne pomahaji. Je to matky byt a ona zakladni rekonstrukci plati a otec zase ma nejvic casu tak ridi ty stavebni prace na coz ja vubec nemam cas... tak si prece nemuzu jet koupelnovy skrinky kupovat sama!

Offline viktorka_od splavu
49259 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 21:56

razorblade aneb nepropásni žádnou chvíli k výměně názorů s rodiči

Offline Tak Betty
6128 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 22:36

Jiná Realita hm, pěkný sako, esterházy mám ráda

Offline kocoureksuggy
1384 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 22:39

Jiná Realita 

Mám stejný problém - krátký ruce. Jen nemám tu švadlenu

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 22:40

Tak Betty inspirovala mě kolegyně, má podobné, hrozně jí sluší. ona chodí celkově pěkně a přitom jednoduše oblečená. i když u ní to bude i tím, že je krásná, mladá, vlasatá a má krásnou pleť :( ale fakt jí to vždycky sluší.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 22:42

kocoureksuggy no...já mám spíš teda velkej zadek, kvůli kterému si musím všecko kupovat tak o číslo větší O:-) ale tohle sako mi padne i přes ramena, takže má asi fakt dlouhé rukávy.

bude to pro švadlenu trochu složitější, protože má na rukávech rozparky a knoflíky, naštěstí dírky jsou jen falešné a dají se vyšít o kousek jinde.

Offline barbucha blogger
35794 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 22:42
Reakce na razorblade:

Potrefenáhusa paktofonika No ja se pro ty zavesovaci veci taky nadchla! Ale jela jsem kupovat s rodicema a to jste mely slyset tech kecu, ze oni teda by si tyhle veci na to umyvadlo nedavali protoze... a vymysleli spolecne asi 25 argumentu jajim to odkejvala a uz se tesim, az si to tam povesim

​Vono je to fakt asi generační záležitost... já taky nevim, co bych si na ty háčky pověsila!

Offline kocoureksuggy
1384 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 22:46

Jiná Realita 

Šikovná švadlena si s tím poradí! Já mám opravdu kratší ruce a někdy je to problém.

Offline Potrefenáhusa
38814 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 22:47

barbucha Tak já si asi budu muset přesně do toho místa (do ty skříňky pod) navrtat háčky na rucnik na ruce, zatim ho máme skříplej v zásuvce

Offline Karja
44624 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 23:03

Jiná Realita To je moc pekne sako!

razorblade No a co si tam teda povesis?:-D

Offline MP Marge
6868 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 23:06

Takovou blbost, kdyz jsou ty Vanoce:

Offline MP Marge
6868 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 23:07

A vanocni olejicek: