Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Online Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 06:44

Jinak tu šňůru s objimkou maj fakt úplně vsude.

a ta doba dodání u bonami ale bejva fakt dlouhá, i když pisou skladem, já už tam teda dlouho nic nekupovala, ale trvalo to vzdycky nekonečně 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 06:47

Každý rok si pripomínam, že o tom stromčeku nesmiem ani ceknúť, lebo furt čosi zle :D

A na Ježiška som nikdy  neverila, pretože k nám nechodil. 

Online Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 06:59

paktofonika Prosím te, klid, ja to myslela jako vtip, vzdyt je to kazdyho věc 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 07:52
Reakce na Potrefenáhusa:

Ounz Tak když nenosí, tak můžeš!

​Kuju

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 07:57
Reakce na MP Marge:

​Ja se omlouvam, ze te stresuju, ale ja normalne zdobim stromecek prvni vikend v prosinci, a jediny duvod, proc ho jeste nemam, je ten, ze jsem mela minuly vikend sluzbu a musela jsem do spitalu. Tenhle vikend jsme nestihali, ale ve stredu, ve stredu uz musi byt!!! 

taky se na nej ve stredu vrhnu...ja zdobim pred mikulasem a ted ho jeste nemam,protoze si dovezu nove zavesy a pres stromek bych je nemohla povesit.

ja zas nechapu ty,co maji stromek do brezna.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 08:07
Reakce na Potrefenáhusa:

Stromecek nosí Ježíšek!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 08:08

Zarinya Na Štědrej den ozdobim, na Tři krále vyhazuju...stejně by mě zajímalo, kde se to předčasný zdobení vzalo, za mého dětství to nedělal nikdo, až bych měla podezření na vliv marketingový a reklamní masáže, kdy jsou obchoďáky narvaný Vanocema už v říjnu a reklamy to samý...jste oběti

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 08:10

Tyjo u nas se zdobi taky az na Stedry den - u nas se navic slavi jedny narozeniny, takze zdobenim zacina dopoledni vecirek

Offline Lamicka
14171 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 08:14

U nas se zdobi 23. navecer, uklizi se na Tri krale. To uz mi neprijde v nejlepsi kondici, neumim si moc predstavit mit doma stromecek 2-3 tydny pred Stedrym dnem. 

Offline Dadoo
11673 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 08:18

Potrefenáhusa fakt to mám chuť vrátit. Kdyby to bylo kde koupit jinde. Každopádně Bonami už nikdy víc!

Janulik03 zkusím se zeptat v Elektru. Jenže zas mám nervy z toho, aby to k sobě pasovalo. Co když koupím nějakou šňůru a nebude to sedět?

Strasne mě štvou tyhle zbytečný starosti.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 08:19

Dadoo Snuru, zarovku a takovy to napojovaci zarizeni sezenes v hornbachu nebo podobnejch hobbymarketech. Z moji zkusenosti je tam vzdycky personal, co tomu rozumi, takze staci popsat situaci a oni poradi. :)

Offline Dadoo
11673 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 08:26

razorblade no jo, jenže tam budu muset jet. Do Baumax 25 km, do Hornbach 50.

Kdyz by stačilo zobrazit nabídku Co ještě musíte dokoupit. Objednala bych to rovnou, v jedné krabici. 

Ztratím tím čas, Benzin a ještě zpruzena, že se musím starat o něco, co neznám, čemu nerozumím a co mě otravuje. Nesnáším někde běhat a něco shánět. A teď abych někde lítala a ten proutěný krám, pro jistotu, ještě tahala s sebou.

Sorry, mi dělá dobře nadavat

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 08:33

Dadoo Aaaa, sorry. Ja jsem si neuvedomila, ze kazdej nebydli v krajskym meste, kde ma pet obchodaku tohohle typu  jsem blba :)

Offline Janulik03
20224 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 08:34

Dadoo nikam nic netahaj len si zmeraj otvor na objimku. Alebo to vrat a mas to. Ale nastve to

este ma napadlo ten luster chces dat na miesto stareho? To bynestacilo potom vyskusat na staru snuru?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 08:39

Mutziputzi tak u nas doma za detstvi se zdobilo 24 na krale vyhazovalo.

ja zdobim na mikulase,protoze driv jsme jezdili pryc tak abych si ho uzila 24 jsme nikdy nebyli doma.....no a delam to zktratka i ted.Reklamy a masirky jsou mi fuk.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 08:44

Mutziputzi a taky kolem milulase mam vzdy dovolenou a na stedry den vzdycky pracuju tak nevim proc bych se mela honit a stresovat....

memu muzi je to fuk,ten na stromecky neni zvykly a darky si davaji na Silvestra.

Online viktorka_od splavu
49262 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 08:44

Zarinya a mate zivy stromek? my ho nemame jinam dat nez k topeni takze za dva tydny vypada desne, takovy stedry den by byl smutny, to ma byt stromek cerstvy a vonet

edit-nez jsem to napsala pridalas druhy post, tak to chapu delala bych to stejne:-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 08:44

viktorka_od splavu ne ja nemam zivy stromek.

Offline notna
9422 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 08:45

Taky jsme vždycky zdobili stromeček na Štědrý den dopoledne. Až s mužem jsme začali zdobit 23. večer, protože někdy musí 24. dopoledne pracovat.

Lamicka Meli jsme jeden rok borovici a ta vypadala pořád stejně. Byl to s mužem náš první vánoční, strašně se nám líbil, ozdobili jsme ho před Velikonocemi. 

Offline baltik
4971 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 09:02

Dadoo asi ocekavaji, ze lustr nejaky mate a jen vymenite stinidlo. Jinak me Bonami taky zklamalo, hlavne ze uz vseho maji symbol stromecku, ze stihaji dodani do vanoc, tak si tam naklikam vic neci a napise mi to, ze to prijde ve 3 balicich, z ceho dva jsou napsane az na unor...