Potrefenáhusa To delaj jenom bydlenky, tradicni konzervativni milovnici Vanoc jedine na Stedrej den dopoledne!
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu já píšu o zdobení stromečku na začátku prosince, ne ze ho teď koupíš a jako kazdej slusnej člověk ho strčíš až do stedryho dne do sklepa nebo na balkon
Mne dneska prinesl stromecek ne Jezisek, ale muj hodny zeť :)
já jsem si dnes musela dovléct strom do stodoly, uřezat zaschlý spodek a naložit do kýble s vodou. jsem celá od smůly. taky by se ten ježíšek mohl konečně pochlapit a přinést ho sám!
Potrefenáhusa já si ho musim ozdobit dřív, tam kde o štědrý den budu (a ty dny okolo) ježišek stromky nenosí!
Mutziputzi Potrefenáhusa Ja si zvykla stromek zdobit v pulce prosince v dobe, kdy jsme zili v zahranici. Chteli jsme si ho uzit, protoze na svatky jsme vetsinou jezdili/litali do Ceska. A uz nam to nejak zustalo. Zdobit teda budeme asi pristi vikend, mozna tak tyden pred. A doma se zdobilo vzdycky den predem, aby Jezisek vedel, kam ty darky ma nosit. ![]()
Ounz Tak když nenosí, tak můžeš!
Potrefenáhusa My mame ukradenej, neurotizuje te to vic? Doufam ze jo, nebo jako melo by, kdy je ozdobenej je uz proti tomu nepodstatny.
Koupila jsem na Bonami ratanový lustr. Nikde jinde jsem podobný nenašla.
Přestože u něj bylo napsáno Na skladě, trvalo dodání skoro 6 týdnů!
Dneska jsem rozbalila krabici a tam stínidlo. Ne svítidlo, ale stínidlo. V titulku jsem tento rozdíl přehlédla. V textu ale ani zmínka, natož nabídka, že se musí dokoupit šňůra a spol. Na fotce vyfoceno se šňůrou. Jsem naštvaná, samozřejmě i na sebe, že jsem nalítla, ale hlavně na ně.
Vůbec nevím, co všechno a kde k tomu dokoupit.

Potrefenáhusa ještě nemáme ani koupený, většinou ho zdobím víkend před štědrým dnem. V týdnu nestíhám a štědrý den je ráno běhací a odpoledne gaučink a pohádky. Pozdě večer dlouhá procházka.
continuity jé, ta paní na míráku je moc hodná. Přemluvila jsem ji, aby mi dala krabici i na dvě miniaturní ozdobičky a ona mi je ještě omotala kilometrem papíru, protože mrně si je chtělo nést samo. Potřebovali jsme samozřejmě letos na stromeček vláček a kočičku ![]()
viktorka_od splavu já píšu o zdobení stromečku na začátku prosince, ne ze ho teď koupíš a jako kazdej slusnej člověk ho strčíš až do stedryho dne do sklepa nebo na balkon
Ja se omlouvam, ze te stresuju, ale ja normalne zdobim stromecek prvni vikend v prosinci, a jediny duvod, proc ho jeste nemam, je ten, ze jsem mela minuly vikend sluzbu a musela jsem do spitalu. Tenhle vikend jsme nestihali, ale ve stredu, ve stredu uz musi byt!!!
Potrefenáhusa bud v kľude, u rodičov zdobíme až 24.12.,u seba vôbec (keďže nebudem doma).
Potrefenáhusa Ja som celé sviatky preč, takže neviem presne ako by som to mala urobiť. Byť bez stromčeka neprichádza v úvahu.
continuity Znovu ďakujem za tip. Ešte som objednala minulý týždeň muchotrávky, ale u tej pani sa zastavím :)
Potrefenáhusa uz minuly vikend bol FB plny ozdobenych stromcekov a naslednych zlych a utocnych komentarov ze to uz ani neotvaram, iba spravy. Normalne ma to frustrovalo, ze advent a tolko zloby.
Jo a my zdobime 24 rano a vsetci a kazdy musi zavesit minimalne jednu ozdobu.
Janulik03 A to můj příspěvek není, ne, útočnej a plnej zloby? ![]()
Dadoo v elektro mavaju tieto dnury uz s koncovkou na ziarovku a stropnou koncovkou, daxsavybrat farba kabla aj tvar komponentov. Aj ikea ma ale tam asi nepojdes. Obi, Baumax a pod tiez maju, ale nastve to ze? Clovek sa tesi a potom toto. Inak vyzera to dobre a hodi sa k vam
Dadoo Nebo to vratit?
Potrefenáhusa jeziiiis nieeee, tak to nemalo vyzniet
.
Mna to tiez zaraza ako skoro si lufia zdobia, aj ked viem ze v zahranici su zvyky ine. Ale tam na seba utocili hnusne sproste sa urazali. V mene vianoc ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články