mitford sister No tak to je fakt oveľa nižšia cena, než som čakala. Tipovala som tak 30k. Ale ja o cenách za plastiky neviem vôbec nič.
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika vicka delaji nekdy na pojistovnu, kamaradky mamince to delali a kamaradce taky. Obe uz to mely hodne povolene a rikaly, ze bezne videly ten previs. Obe jsou spokojene a rikaly, ze zakrok byl v pohode.
mitford sister Edge nic mi nepalili normalne rezla a zosila. Robila mi to ocna lekarka sukromna u nas v meste, platila som 360€ tusim. Ale presne sk nepamatam ja si sumy az tsk zas v hlave nedrzim, naco aj. Ani nemam pocit ze by sa mi velmi zmenil vyzor, oci teda mam uz nie take strbinky.
Lamicka To mi asi najbližších pár rokov nehrozí, ale je dobré to vedieť.
podlehla jsem zdejší propagandě a pořídila si k ježíšku černý spacákokabát ![]()
mitford sister Tak to je dobrá cena a kliniku mudr. Zarubu si píšu do poznamek
Janulik03dik
Stromek. To je poprvý co ho mám jen pro sebe, dřív sem měla max větev a strom až na svátky u rodiny, letos budu mít i svuj a na něm mimojiné ozdoby po babi a dědovi. Je jich jen pár kusů, moc mi jich nezůstalo. Ještě mám ozdoby z větve a taky nějaký od kamarádky. Tak bude všehochuť :)
Lamicka Ja se nedivim, ze bezne videly ten prwvis. Ja mela nad okem znamenko a posledni roky jsem ho zacala videt, jak zacalo vystupovat. Uz mam odstraneno, vzala jsem I dalsi v obliceji, ale ty se mi zase trosku objevily.
Ounz Super! Ten náš už stojí, ozdôb mám málo, Amy mi včera jednu zožrala a dnes som jednu rozbila. No a zistila som, že sa kdesi stratila zlatá rybka, ale to si nespomínam, že by som ju minulý rok rozbila. Len teraz na poslednú chvíľu sa mi už nič zháňať nechce. AK by si mala čas a chuť odfotiť, tak by ma zaujímali ozdoby po babke a dedkovi :)
paktofonika az pojdete na tie trhy, tak sa pozri na tom Miraku. Maju toho fakt mraky a ceny velmi prijatelne, aj rake tie klasicke, co si pamatam z detstva. Vybav sa akurat niecim, v com to odnesies. ( pani mi dala krabicu, ked som ju vzala plnu)
paktofonika já ozdobim až asi příští vídkend a když to půjde tak vyfotím :) ono na nich není nic extra, kromě mých osobních citových vazeb :)
třeba jestě na nějaké ozdoby narazíš :)
paktofonika A to s tím mírákem od continuity je dobrej tip a pak ještě před vánoci random sobotní trhy, tam odsud taky něco mám´ myslím z kulaťáku a vsadim se, že i na náplavce budou mít..
paktofonika continuity Jee vyfotte mi to pak nekdo, ja teda letos nezdobim, stromecek mame u rodicu jen, ale zajima me to. Ja mam od partnera babicky takove ty retro hackovane bile skrobene a ty mam moc rada,to vetsinou davame do oken do nejake dekorace. Mam I velikonocni variantu, je to fakt obdivuhodna prace.
Janulik03 no asi to dělá jinou metodou - jinými nástroji, to by nebylo nic divnýho. právě jsem viděla u lidí, co to absolvovali různě jinde, že se jim změnil vzhled jen decentně - já vypadám fakt dost jinak, dost se mi změnil tvar očí. ale prej dobře, tak asi cajk. kámoška taky vypadá jinak. na to se musíš Edge kdyžtak připravit :)
svestkovy olej![]()
mitford sister jj, budu s tím počítat... já mám po mamce ty oči takový zapadlejsi, ale zatim mi tam nic nevisi, tak by mi stačilo, kdyby se to oko víc "otevřelo" a aby mi byly vidět ty oční stíny a linky
Ve středu jedeme na adventní trhy do Německa, tak jsem si koupila vlneny rukavice, uvnitř je beránek

Nepište, ze už mate ozdobený stromecky, mě to hrozne neurotizuje!!!
Stromecek nosí Ježíšek!
Potrefenáhusa neboj, zatim nemame. Ani koupenej.
Potrefenáhusa my meli jet koupit dnrs a jana to zapomnela. stromecek u nas rozhodne jezisek nenosi, stromecek strojime pro nej vsichni spolecne na stedry den nebo nejvys den pred
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články