jinxto jsou ty zelenooranzove. A neboj, taky na ne dojde, snad na me pockaji do slev :) Cerveny jsou blbe vyfoceny, ty stiny z horniho svetla v kabinkach delaly zahyby, ktere tam ve skutecnosti nejsou. Ani pres zadek nepnou, ale jsou volne. Ale rukavy dlouhy jsou, to jo.
Co jste si dnes koupili/y?
Mně se ty vínový zdají i nějak tenčí, proti lesba šatům vypadaj míň kvalitně. Ale možná je to jen fotkou?
barbucha je to takový tenký úplet. Jako tričkovina, jen z merina. Má trochu lesk, na svetle vypada moc pekne. Lesby jsou spíš svetr. V kanclu ale máme vedro, tak je tolik neužiju.
No to je právě to. Do práce je to moc... a beztak je jedno co mám pod pláštěm. V divadle v kině by taky bylo vedro, i v hospodě... a na jaře se už vůbec nebudou dát nosit, bez ničeho profouknou a pod baloňákem/bundou bude hic.
Sec mazec takový pěkný šaty, ale co s nima?!
Trs jmeli, je krásne a to jsem ještě půlku nachystala babičce. Hezky se pod tím lustrem vyjímá a ma hodně kuliček ![]()
jinx Ja mám teda podobne čierne merino a podla mňa sú ok. Rukávy majú teda až po kolená a nosím ich buď cez ruky namiesto rukavíc alebo ich vyhrniem, založím. Dá sa s nimi robiť čokoľvek. Na fotke sú neupravené teda. :D Ale pravda, oproti tvojim lesba sú o ničom, tie si kúpim na 100%.
barbucha Mam to stejne. Ty saty se mi libi moc, ale nenasla bych pro ne uplatneni :/
Taková škoda, že jo!
Ted je na ne akorat, nosila bych je nejradej porad.
bram černý šaty jsou skvělý !
paktofonika sluší ti
paktofonika šaty ti sluší!
jinx ty lesba šaty jsou fakt boží. Ale nemám nic nahoru, kabáty i péřovka jsou blbé délky.
já v práci sedim ve vlněným svetru a teplejších kalhotách a je mi tak tak, šaty si myslim, že bych zfleku užila, my to tu máme dost studený, představa, že si sundám marteny a vezmu pantofle....jako brrrrr
razorblade to je skoda, myslim, ze by ti moc slusely:)) a ze jsi to ty:) fotka je z podzimu, puncochy maji vzor a jeste mam lehci boty.

kdo chtěl lamí boty, tak jsou na asosu i u výrobce (monki) v běžných velikostech. na asosu i pár alternativ, vč. kožených, ale jak o nich lama hezky mluvila, koupila jsem si ty.
jinx super! a jeste s mym oblibenym talirem a kabelkou :D
razorblade dekuju:))
jinx jsou super, no.. :) Asi budu muset vyzkouset i tu cernou verzi :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články