tak teď tedy nevím,jestli je to do blbých dotazů a nebo co jsem si koupila:...pár dnů jsem tady nebyla a probírají se tu lesba šaty
a já teď nevím,jestli jsem si podobné nekoupila
...ať napíšete cokoliv,budu je milovat stejně![]()

tak teď tedy nevím,jestli je to do blbých dotazů a nebo co jsem si koupila:...pár dnů jsem tady nebyla a probírají se tu lesba šaty
a já teď nevím,jestli jsem si podobné nekoupila
...ať napíšete cokoliv,budu je milovat stejně![]()

Maureen tohle nejsou lesba saty :)
Maureen nejsou, ale krasne jsou.
razorblade jinx díky za info![]()
Maureen Tyhle jsem si strašně chtěla koupit, ale nelíbily se mi pak na mně ty rukávy, vypadala jsem jak rambo. :/ Jinak jsou fakt krásné.
Hwi no ideálně by mohly být tříčtvrteční,což?
Santal Le Labo
Dobrě jsi koupila, měla jsem doma vzorek - vytáhla - vyzkoušela - a budu muset taky koupit.
jinx Ty Tvoje talíře ... Oni je prodávají někde u městské knihovny, že? Šli jsme kolem s dětma a asi čtvrt hodiny jsme tam okouněli před výlohou, kluci z nich byli nadšení a paní prodavačka z nás nervozní (asi se bála, že ji tam vlezem, ale to já taky :-)
jerryDiky! Me se libi moc, je takovy kremovy, kdyz se rozvine, zkousela jsem jich nekolik - Santalu, ale tenhle se mi libi nejvic, vcera jsem vybalovala a svetr treti den krasne voni :)
Libi se mi i jejich Bergamot a Neroli, ale ani jeden na me nema vydrz. Labdanum je bozi, ten baby pudr v tom je krasnej, na kamaradce voni krasne, na me jde po chvili do musk, ale taky dobry. Muj favorit je jeste The Noir, ale nosi ho druha kamoska, takze nic. Ale jestli jsi nezkousela, tak urcite zkus, paradni je.
Jeste mam vzorky toho novyho, ten jsem zatim nezkousela. Ten predposledni, Another 13 me nebere. Kamarad nosi Rose 31 a bozi na nem.
O Byredo napisu do co jste dnes zkouseli.
brrr jj prague kabinet v platnerske, tam je maji :))
Saty:-)

Maureen Ty jsou skvělé
.
Zarinya tak na tie som zvedava ako budu vyzerat na tebe. Pacia sa mi
Zarinya Tesim se na foto, vypadaji super a ta barva![]()
Zarinya jestli jsou to ty ze Zary, tak ty už mám od léta a jsou super! když bylo chladněji, nosila jsem je ke kalhotám, rozepnuté, jako kabát.... mamka jim teda řiká "skladník ze šroubárny"
nellielovett Hlásím, že ty "tvoje" boty jsou super. Dnes dorazily a jsou pohodlné a navíc dobře vypadají. Přiznávám, že vyhrály nad těmi šněrovacími - usoudila jsem, že zateplené boty umělinou, jsou blbost. Raději koupím vlněné vložky, ponožky. Tímto moc děkuji za tip
.
whiskas Promiň, já na tebe zapomněla. Tak to je super, mně se zdaj úplně skvělý.-)
nellielovett Vyplatilo se zariskovat
. Jsou fakt úplně skvělý
.
whiskas A které boty to jsou?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.