Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Online Potrefenáhusa
38841 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 14:22
Reakce na Jiná Realita:

ty vlasy jsou strašný, to se nedá snad ani přehlídnout a smrděj tak i mladý lidi

k nám do práce občas chodí holka (plus mínus 40 teda :-D), která má od pohledu dost kvalitní a drahý věci, fakt pěkný kožený boty i kabelku, celkově fakt pěkný a i takový šmrncovní věci, i když teda všechno je to takový lehce jetý, ale teda taky smrdí mastnýma vlasama a nemytou špínou, mívá i dost špinavý ruce a nehty. Je teda děsně sympatická a ten kontrast  pěkných hadrů a zanedbanosti je docela nápadnej.

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 14:24

... brylove obruby a kabelku... 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 14:44
Reakce na Jiná Realita:

nemyté vlasy nebo bundu, ve které dotyčný strávil večer v zaplivaný putyce, byste cítila taky, věřte mi :D

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 15:18

Koupila jsem si látku na šaty.

Napřed mě okouzlila Mulen  v šatech COS, jenže do obchodu se nedostanu a bojím se, podle toho, co se tu píše, že mi nebudou přes prsa. Chtěla jsem ty dražší, s podílem vlny.

Manželovi nelíbí "ta vlečka"  To zas tak nevadí, že jo.

Začátkem března je akce, na který chci, aby mi to slušelo, tak vás s dovolením použiju jako svědky a prohlašuju tady, že si do tý doby ty šaty ušiju.

Ne napodobeninu COS, jen pěkně sedící, vypodšívkované šaty s podílem vlny.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 15:20

(zpocatku dobry, ale pak se z toho stalo neco fakt zlyho)

Haha, moje fantazie, fakt jsem viděla pekelnou bytost povstávající z vaší kůže 

Offline Sweet Potato
40295 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 15:25
Reakce na Jehelníček:

Tak doufám, že na nich bude někde schovaný aspoň úplně malilinkatý medvěd!

Offline viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 15:28
Reakce na Potrefenáhusa:

vlasy ještě chápu, že má někdo zakořeněný různý zvyklosti jako že se nemají často mýt/mytí jednou týdně a podobný zhůvěřilosti... popřípadě oblečení že se nemá měnit často aby se neopralo (ne že bych to schvalovala ale že chápu jak se to stane) ale že ruce dospělé ženské nepřijdou do kontaktu s vodou tak dlouho, že je má viditelně špinavý, jak to tak přijde? já si je nemusím nějak cíleně jít umýt, dejme tomu, ale prostě třeba vařím, semtam umyju nějakej kousek nádobí atak... když nedělám na zahradě tak si je ani nezašpiním tak aby ta špína byla vidět:-O

Offline Sweet Potato
40295 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 15:32

Ruce jsou pochopitelné jedině u někoho, kdo s nějakou špínou pracuje, co já vím, výtvarník, zahradník. Ti je často mají špinavé i čistě umyté.

49312 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 15:34
Reakce na Jehelníček:

:DDDD ono se to na mě rozvoní ale opravdu dost vražedně, tyhle vůně, ale popsat to bohužel nedovedu. takhle nějak bývala cítit moje pratetička, dáma v sametovém župánku a pantoflíčkách s peříčkama. závěj pudru, drobící se mýdlo uložené dvacet let v zásuvce s prádlem a kapka parfému z roku razdva - pro mě pach stáří který jsem cítila ještě dvě hodiny po odchodu, uff

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 15:35
Reakce na Sweet Potato:

Tak tomu říkám výzva!

49312 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 15:36
Reakce na Sweet Potato:

no to je jasný, plus chlapi co pracujou se šmírem, to ani umýt nejde... ale u člověka který pracuje v kanclu jsem to viděla jen dvakrát, a to byli osaměle žijící starší chlapi vzhledu a zápachu bezdomovce, pak teda to bylo i viditelný na rukou. na ženské středního věku v drahých hadrech si to neumím představit (a to neže bych nezažila na dálku zapáchající "dámy" třeba v echt drahých plesových šatech apod)

Online Potrefenáhusa
38841 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 15:41

fakt nevim. Já jsem si říkala, jestli by to u těch jinak docela zachovalejch lidí nemohl bejt projev třeba nějaký lehčí duševní poruchy, nevim, je to fakt divný. 

A abych nebyla uplně od tématu, tak jsem si minulej tejden koupila na amazonu sandály (Birkenstock Bali) a čekám, až dorazej. Chtěla jsem je už loni, ale před létem najednou nijak nikde černý nebyly, tak jsem to letos neponechala náhodě.

foto z netu, potřebuju v nich fakt chodit, denně několik km, se psem a tak

49312 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 15:45
Reakce na Potrefenáhusa:

aquafobie:-))

sandaly supr

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 15:47
Reakce na Potrefenáhusa:

Kdysi jsem slysela, ze se kdosi trapil se zapachem vlastnich (mytych!) vlasu a byl za tim jakysi kozni problem, seborea nebo neco tak. Tak jestli to neni pripad te kolegyne, to je fakt divne, ze by pachl nekdo, kdo o sebe jinak dba..

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 15:56
Reakce na Potrefenáhusa:

Sandály se mi líbí..

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 17:17

Sweet Potato Ještě mě napadlo, jestli ty špinavé ruce nemůžou mít něco společného se suchou kůží? Jako že se tam třeba ta špína nějak líp uchytává.....Protože já mám hrozně suché ruce a mám pocit, že se mi špiní hrozně, stačí sebrat lístek v květináči, cokoli :-) Já s tím teda bojuju,  takže pro okolí to viditelné není, ale drhnu je pravidelně kartáčkem, normální umytí mýdlem prostě nestačí. A teď v zimě, kdy mám ruce sušší je to ještě znatelnější. 

Možná jsem ale jen paranoidní a moc se prohlížím :-D

Offline Sweet Potato
40295 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 17:43
Reakce na Garfie:

Neřekla bych. Sama mám ruce hodně suché, někdy se mi i loupaly a dítěti praskaly do krve, ale že by se v tom držela víc špína mi nikdy nepřišlo. Samozřejmě, rozpraskané ruce + třeba šmír nebo tiskařská čerň může být blbá kombinace, ale to už je asi dost extrémní.

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 18:16
Reakce na Sweet Potato:

hmm, tak to pak nevím :-( 

Já teda naštěstí pracuju převážně z domu, takže všechny ty problémy s čistotností okolí, které tady padají, moc neznám, kolegy vidím je na vánočním večírku. Většinou je mi to líto, ale když to tady čtu, začínám být vděčná :-)

Offline Mulen
5015 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 18:31
Reakce na Jehelníček:

Na šaty jsem zvědavá, jaký máte střih? 

Offline Miru
16768 příspěvků moje polička 09. ledna 2017 18:42
Reakce na euridike:

...kabelku bych brala.!