taky koukám jako blázen. jednak teda rifle jsou v mrazu extra studivý a pak nosím kdyžtak pod kalhoty normální lyžařský termoprádlo z nějakýho toho funkčního materiálu, pěkně to klouže a je to těsně na tělo, u kotníků manžeta, takže drží na místě, nic se nikde nekrčí a netlačí a oblíká se úplně v pohodě... pod těsný slimky by to nešlo, jinak ale pod cokoliv
Co jste si dnes koupili/y?
Je mi nepříjemně už z představy jedněch džínů v zimě. Oblíknout si dvoje na sebe by mě nikdy ani nenapadlo, vždyť to musí být jak brnění.
Jinak jsem si dnes koupila dvacet litrů polystyrenových kuliček, šou s názvem kojící polštář bude mít pokračování ![]()
anoano, zlutaska si predstavuju jako malou maggie simpsonovou v te nadrzi plne kulicek:-))
A co trychtyr? Doporucuju nejakej z auto-moto, maji vetsi prumer nez ty kuchynsky ![]()
Jo, trychtýř mi tu už nějaká dobrá duše poradila. Hodlám koupit ten největší, co seženu ![]()
viktorka_od splavu Ani náhodou, dámy. Tentokrát se na mě nepřilepí jediná kulička, mám plán!
No, mně osobně je zima a nepohodlně jen z té představy mrazem ztuhlých džínů, ale jak je vidět, nosí se to napříč republikou ![]()
viktorka_od splavu Ani náhodou, dámy. Tentokrát se na mě nepřilepí jediná kulička, mám plán!
to mi zní jako jedna z těch "posledních vět před smrtí" nebo alespoň katastrofou středního až velkého rozměru. nezapomeň se pak podělit o vtipnou historku z natáčení :-D
Moje maminka k takovýmto hrdinským proslovům vždycky říkávala: "Neříkám nic, ale na moje slova dojde!" :)
Trychtýřům zdar!
ja jsem dnes litovala, ze jsem si je zase nevzala. fakt nenavidim ledovy stehna. a vlneny kalhoty na moji postavu se proste nevyrabej :D
ale ty funkční podvlíkačky určitě mají v každým sportu. stehna mi pekelně mrznou taky:-(
nojo, kdyz ja jsem lina neco takovyho shanet. driv jsem nosila bavlneny leginy nebo vlneny puncochy, ale hrozne blbe se mi to navlikalo. nechapu proc, ale dziny na hodne upnuty dziny mi prislo mnohem jednodussi :D
Co marks and spencer tam maj gate termo a jestli není ve městě, tak merino moira gate..já je teda mám na sport ale kdyby přituhlo tak i pod kalhoty je vezmu..už jsem s nima prudila v běžeckým vlákně, ale nejsem dealer ![]()
do M&S se dostanu az 20/1, kdy pojedu do prahy :D uz to asi zkusim prezit nebo narvat pod kalhoty ty blby vlneny puncochace. jo a mimochodem: JA do bezeckyho vlakna fakt nechodim :D
nevím proč, ale punčocháče pod kalhoty mi vadí. hlavně ty vlněný a bavlněný věci po sobě nekloužou, takže se to fakt špatně oblíká, uaa to taky nemam ráda. neřikej/te že tam u vás neni nějaký sportissimo nebo tak? navíc teďka to budou mít všecko slevněný, jsem tam v neděli kupovala dítku lyžařskou bundu s původní cenou pět tisíc za dva:-)
Moje maminka k takovýmto hrdinským proslovům vždycky říkávala: "Neříkám nic, ale na moje slova dojde!" :)
Trychtýřům zdar!
Toto si zapamätám a budem používať
![]()
No já si teď, jak to čtu podruhé uvědomuji, že správně to bylo: Neříkám ani tak ani tak, ale na moje slova dojde!
Prosím fotodokumentaci!
Lyžařské termoprádlo vlastním dokonce i já, zastánce hesla sportu zmar! Prosím, ať už je teplo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články