to skoro vypadá jako bych si prohlížela každého bedlivě, jestli nemá na ruce flíček:-) to fakt ne, všimla jsem si toho náhodou resp. to nebylo možné si nevšimnout, když jsem tu ruku podat prostě musela a přitom... uf. no při dalším setkání už jsem se samozřejmě jakýmkoliv způsobem přímému kontaktu hleděla vyhnout. něco takovýho jsem viděla leda v televizi když ukazovali záběry zblízka na lékařské ošetření bezdomovce a pak teda u těch dvou zmíněných pánů, který jsem dlouho neviděla a dá-li bůh už neuvidim. v práci máme jen jednoho smraďocha a ani ten není takhle šíleně špinavej, a to je jak na potvoru hrozně šikovnej a ochotnej, fajn člověk... jen je potřeba nedýchat a pak dlouho větrat:-)
Co jste si dnes koupili/y?
Tak jasně, v kapse máš skládací lupu a studuješ, to už neobkecáš ![]()
Ale vzpomněla jsem si, že jsem kdysi pracovala v kanceláři, kde byl taky takovej smraďoch, bylo to hrozný. Navíc byl jinak hroznej sympaťák, hezkej chlap. O to to bylo možná horší...
Mně kdysi jedna smradlavá, zřejmě dávno neměněná košile, oblečená na jinak sakra přitažlivém chlapovi, zachránila před dost velkým úletem! Dodnes jsem svému nosu vděčná.
No, to já taky :-)
Ještě nemám, chci ho nějak poskládat a minimálně živůtek si budu muset ušít nanečisto.
Představu mám jasnou, úzké rukávy asi pod lokty, čtvercový výstřih, živůtek na tělo a sukní půlkolovou, nebo dílovou, v pase přiléhavou a pak teprve rozšiřující se. Vypodšívkované, samozřejmě. Taková klasika, co se ale nesežene.
Látku mám pěknou tmavošedou splývavou, 35% vlny.
Pořídila jsem si na sukni kousek vlněné směsovky, pudrová světle růžová. Už vidím, jak se mi k ní nic nehodí :-( Černá je tvrdá, bílá nejde, šedá...no, jakž takž. To zase bude výzva ![]()
mně se líbí pudrová růžová s bordó a zlatou. a bílou. a černou klidně
taky. a samozřejmě šedou.
nebo můžete být odvážná, tohle mi přijde skvělý celý.
zkuste tmavě modrou, nedo vínovou.
Sandále sú krásne.
Páni, tak teda ušijete si? A mne by ste neušila, ked už v tom budete? Prisahám, že nebudem chodiť tam kam vy.
Kotníkače a páčia sa mi. 
No, ještě si počkejte na výsledek![]()
Ale já jsem samouk, šít na někoho bych si netroufla, byly by to děsný nervy.
Pekne boty
dneska mi prisla zasilka tech arabskych testeru a nadseni je tak pul napul. jsem uplne nadsena z Sahra Al Aswad a Oud Black. naopak velike zklamani je Dokhan coz na mne voni jako hodne hnusnej bonbon. a zadna pecka neni ani White Oudh v nemz cejtim neco hrozne neprijemnyho jako z oddeleni barvy-laky. obavam se, aby to nebyla ta lilie, ktera je ve slozeni
Dneska jsem si na vás vzpomněla hned ráno, nějaký mladík se dooblíkal na ulici a měl dvoje džíny ![]()
To znie zaujímavo, že sa musel doobliekavať na ulici
....
Žádná romantika, asi jen zaspal, už na něj čekal kolega...A dvoje džíny navlíknout nějakej čas sežere!:-)
ale nooo...to sa predsa nedá vedieť!
Aj keď teda, dvoje džíny....to teda nie je žiadna romantika....
To jde, obléknout si dvoje džíny, jak jedny přes druhý? To koukám teda!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články