No, že sa mi náhle chce navštíviť Amsterdam, keď je tam takéto niečo:)
Co jste si dnes koupili/y?
Tak to je spravny napad ![]()
ja si pod paculi predstavim eden, ve kterem podle slozeni je. vsude pisou, ze je to zemita a vlhka slozka... a ja presne neco takovyho v edenu cejtim. jinak k tve obave, ze budes vonet necim, co ostatnim smrdi - taky jsem nad tim uz premejslela, jestli treba nekomu neni neprijemny stat za mnou ve fronte :D
paculi asi nebude nic pro me... jsem si vcera strikla na zapesti black opium/YSL a teda dost mi to nevonelo (zpocatku dobry, ale pak se z toho stalo neco fakt zlyho) a samozrejme se to drzelo velmi usilovne. aspon vim co koupit mamince, te voni
a-áno...v Eden rozhodne je, ale Eden je tak originálna a zároveň komplexná vôňa, že tam to samotné pačuli takto "edukačne" pomerne ťažko abstrahovať.
Dobré suché pačuli je vo White Patchouli od Forda, vlhké ja moc nemusím, tak tam ti iste poradí niekto iný, kde je výrazné a pritom pekné.
Dámy, Vy jste tak ohleduplné. Mě smrdí většina mainstreamu a ve frontě stojím co chvilku za nějakou ženštinou zlitou Chloe nebo LVEB do bezvědomí, o kolegyních v práci nemluvě. Nebo pachy v autobuse po ránu. Z většiny lidí spolehlivě poznám, co měli včera od 16,00 k jídlu, pití, kouření, to mi klesne bod ohleduplnosti hodně nízko.
Stačí se vonět lehkou rukou a nemusíte se bát. Otravná je obvykle velká intenzita.
Pačuli je vlhký zatuchlý sklep. Já ho mám moc ráda. Coromandel třeba, hmmm.
Tak to vydržíš docela dost a oud by se Ti mohl líbit. Růže s oudem má hodně nikových značek, stačí najít tu nejkrásnější pro sebe
.
no o autobuse po ranu mi nemluvte. nejhorsi pach sveta je pro me smrad nevycistenych zubu. uaaaa. ted na to zas budu celej den myslet :/
Zuby nekontroluju a s nikým nemluvím, jen s řidičem
. Stačí večerní chlast a ranní cigárko ... a taky mě překvapuje, kolik lidí má k večeři něco smaženého, z vlasů a oblečení je cítil u každého druhého pach přepáleného oleje. Když jsem jezdila autobusem, tak jsem se během jízdy i třikrát stěhovala na jiné sedadlo. Obzvlášť těhotná, to jsem bývala napatlaná vonnými oleji, jak mumie.
Trochu vám naruším pachovou diskuzi nákupy za poslední dobu
Kabát, boty a horolezecký úvazek (z toho mám větší radost než z toho oblečení). A ještě jedny temně zelené neoprenové šaty ze Zary, ale nenašla jsem foto.

Hezký nákup, kabát i boty se mi líbí. Kde jste nakupovala?
To není k večeři..to je opakovaně zasmrádlý svršek, nikdy nevypraný...nesnáším to..
Pěkný kabát, super boty..
Díky, kabát je Stradivarius a boty Zara. Ty jsem objednala tedy online, zatím je nemám. Mají ještě tmavě zelené.
nee, no asi ano![]()
popřípadě včerejší/předvčerejší... návštěva hospody, kde se sice nehulí, ale smrdí tam friťák i za dveřma a furt ty samý hadry a neumytá hlava... btw ten puch nemytých vlasů mi asi vadí nejvíc, z těch "tlumenějších", nepočítám bezďáky aj. sílu. zrovna včera na nákupu mě minul chlápek, vypadal čistě, upraveně... ale táhl se za ním odér týden nemyté hlavy. aaaaaaaaa
No bohužel..
Dorazili kotníkače vagabond a lodičky. Sedia perfektne, žiadne vady.
s ohledem na sílu mých smyslů jsem nikdy nepochopila, jak může někdo cítit něčí vlasy? bundu? pach z rukou, wth? já necítím většinou ani pitevnu. tímto se omlouvám všem, kterým smrdím, ale já necítím ani sama sebe :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články