nellielovett Stopro, no ono ji to opadne a zjara je to zase naše!
Co jste si dnes koupili/y?
Karja kupovala jsem ji za 599 Kc, to je docela skok :( Koukam, ze tu vetsi uz ani na nema, nemela kozeny popruh (ta kozena unese o kilo mene).
Lamicka Tak to vůbec no;-)
Karja Vracim se k sitovce a stezuju si, ze moje sitovkova kapsicka uz ma urvany logo a ta kabelka trasnova ma zas debilni popruh, co se mu urval retez. A to v tom sutry nenosim.
Asi se na sitovku vykasli...Fakt to nerada pisu.
viktorka_od splavu deichmann kožený boty má, ale mne přijdou konstrukčně nějak děsně blby, pokazdy jsem nákupu litovala
Luna a zkousela jsi s ni domluvit vymenu/opravu? Tihle mali designeri to vetsinou delaji.
Ja tu sitovku mam jen na noseni papiru a diare do prace, kdyz nechci jit zrovna s batohem, tak doufam, ze chvili vydrzi.
Lamicka síťovku mám třetím rokem. Tahám v ní nákup, nijak ji nešetřím a furt jako nová.
Lamicka já mám jen tu přes rameno a už asi dva roky(?) a tahám ji nárazové, ale docela intenzivně (např měsíc na jazykovým kurzu s učebnicema, sešitem a lahví vody atd) a akorát mám ošoupaný ucho (s tím sem ale počítala) jinak cajk. Tak snad ti taky poslouží dobře :)
nellielovett Ounz tak to rada slysim, nosim ji rada ![]()
Luna Jj, no pro mě je to už drahé, už o ní neuvažují;-)
Potrefenáhusa já tam právě nenakupuju vůbec, stavila jsem se tam před pár lety náhodou s dítkem při těch nákupech do tanečních a celkem mě překvapil ten výběr. bylo to jen v té jedné pobočce, protože od té doby občas ještě do nějakého vlezu a zas do dvou minut vycouvám:-)
Karja fakt 999? To je celkom výrazné navýšenie ceny.
Karjapresne pred rokem jsem ji kupovala za 590! To je dost husty zdrazeni
Vaše kolektivní síťovka mě před rokem taky zaujala, ale než jsem za ní zabečela těch šest stovek, stihla jsem si uvědomit, že jí fakt neupotřebím. Litr už je doopravdy hodně...
Karja s batohem jsem na tom prakticky stejně. Až na něco narazíš, dej vědět ![]()
Ještě, než jsem vystrčila nohy z postele. 20% sleva na obojí.

marieu ta misa je super, mam ji v cerne a je krasne dekorativni
jinx černou bych taky brala, leč neměli. Těším se na ní i v modré ![]()
marieu Ale kuš s tím zupankem!:-D
Karja já? Já nic! To tady, tady začne každý nákupní zlo!!!
marieu a odkiaľ máš zľavu? O tom kimone som písala pár strán späť, že v plnej cene ani náhodou.
paktofonika poslali mi nějakej unikátní kód, že prej mě už dlouho neviděli. Kupovala jsem ve slevách vždycky velký balík oblečení dětem... No nechala jsem se utáhnout ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí