marieu aha, no tak snáď sa nejaká zľava objaví a ujde sa mi. :)
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika já jsem si ho všimla samozřejmě tady, v lindexu poslední roky nakupuju jen dětské. A máš pravdu, bez slevy bych do něj taky nešla.
marieu no nakoniec je to vlastné milé, že si sa obetovala. :) Môžeš nám potom napísať, či sa oplatí si ho kúpiť.
paktofonika jo obětovala? Takhle mě ráno nenapadlo na ten nákup nahlížet ![]()
marieu seš vlastně takovej průkopník. Objevitel. Malý krok pro člověka.. :)
bram tak určitě. (teď mám zas chuť hodit sem toho smajlíka s vyplazeným jazykem, ale to dělám jen v soukromí na děti)
paktofonika marieu No díky teď si snad přát, aby ten zupan byl úplně na nic a nenutilo mě to koupit si to pyžamo!!!
Karja o tom jsem přemýšlela, ale já nenosím ten vršek- kupuju si kalhoty a triko...
Dneska dorazil balík s The Ordinary, takže můžu potvrdit jak to, že se žádný dodatečný poplatky neplatí, tak bohužel i fakt, že doručení teď trvá megadlouho.
Přesně deset dní trvalo, než se balík z Belgie doplazil do ČR, a to ještě čtyři dny zásilku kompletovali, pak expedovali z UK do Belgie a taky se to pak muselo nějak dostat z Prahy do Brna, takže sečteno podtrženo 18 dní celkem. Koukala jsem se na jejich fb stránky a jsou v komentářích úplně zavalení dotazama a stížnostma ohledně dopravy, tak doufám, že se jim na to povede nějak zareagovat a ještě to vychytají...
Karoleena Tak to už se zlepšili :-). Mně to šlo 31, tobě už jen 18 :-).
Karoleena ou, nepotesilas... jsem honem objednavala, abych stihla doruceni pred odjezdem na ozdravovnu (za 11 dnu), objednala jsem 4.2., no moc to nevidim. Tak pocka to na me u sousedu prinejhorsim...
Kdyby někdo chtěl, tak mám tu unikátní 20% slevu do Lindexu, můžu věnovat, ale je platná jen do dneška. Snad není nijak provázaná s účtem a bude platit komukoliv....
viktorka_od splavu Pokuty stále chodí ... muž je přede mnou trochu zapírá, ale ty lístky o uložený zásilce vyzvedávám ze shcránky jen já. Myslím, že ho zachrání jen to sloučení, padne na to určitě minimálně jeden kompenzační bonus pro OSVČ, neb mu to posílají z několika městských částí ![]()
MP Meri ![]()
drzim palce
.snad to slouci
Oni ted asi pokutujou jak zbesili. Ja nikam moc nechodim, ale pokazdy, kdyz si povyrazim na uzemi modrych zon, potkam to auto s kamerama, fakt pokazdy.
Musela jsem si koupit o číslo větší džíny, já čuně nenažraný ![]()
Já jsem byla v DM a koupila si okrašlovaci krém na obličej. Zítra napíšu buď do Stížnosti nebo Co mi udělalo radost![]()
Mha myslíš, že ten zásadní obrat nastane za den?![]()
Tak Betty No samozřejmě. Jinak jim to vrátím ![]()
Mha a prozradíš jaký zázrak jsi zakoupila? Já se do DM chystám dnes, bude to můj společenský vrchol týdne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí