Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 13. března 2021 22:33

Tak Betty ta modra Fakt zavidim vsem, co si ty dvojdilny muzou dovolit.

Offline Tak Betty
6155 příspěvků moje polička 13. března 2021 22:42

Kokoska mně jsou plavky vcelku nepříjemný.

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 14. března 2021 00:47

Sice nám prázdnou skříň, ale když nikam nechodíme, tak se u nás hlavně ji

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 14. března 2021 06:18

continuity Pěkný, a kdybys náhodou někam šla, připlácneš dva talíře na hrudník ;)

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 14. března 2021 07:15

continuity Jeee, to je hezkej servis

Ja mam tyhle vzory hrozne rada! 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 14. března 2021 07:24

mitford sister Prosim te, ja uz tady asi deset minut civim na tve fotky, protoze jsi fakt krasna a ty bryle jsou na tebe jako delane - ale hlavne se mi fakt libi tvoje vlasy

Rikam si, ze bych se mozna mohla inspirovat... Ja jsem cely zivot umanute trvala na dlouhych (no na dlouhych - po ramena tak, vic mi to nenaroste), trebaze kvalita mych vlasu je fakt priserna; ale proste ve kratkych jsem si vzdycky pripadala nezensky. Jsem typicky pripad jevu, ktery se tu uz mockrat (a pravem) kritizoval: Na prvni pohled je to jako chemlon, zkreple, zplihle, s roztrepenymi konecky - ale hlavne ze je to dlouhe! I si na to davam trvalou, abych mela aspon trochu tvar a objem A jak jsem starsi a vlasy mi padaji a ridnou, tak radsi ani nechtej vedet, jak to vypada...

No a koukam na tebe a rikam si, neco takoveho mozna... Ale jestli by to z tech mych nanicovatych vlasu vubec slo!? 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. března 2021 07:27

MP Marge zkus to probrat s kadernici, ta by ti mela poradit... ale obecne to asi neni spatny napad. Vidim to na sobe, ze po tricitce postupne zkracuju

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 14. března 2021 07:42

Tak Betty ty plavky jsou

Online Maureen
příspěvků moje polička 14. března 2021 07:52

mitford sister tyyyjooooo...normálka femme fatale...brýle byl super kup,moc ti seknou!!!!

Online Maureen
příspěvků moje polička 14. března 2021 07:57

Tak Betty plavky super!

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 14. března 2021 07:59

MP Marge o vlasech jako bys psala o tech mych... akorat ja seznala, ze kroutici se chemlon vypada lip, kdyz je dlouhy.. Moje vlasy se chovaji tak, ze cim vic maji pece, tim jsou horsi. A kratsi uces proste vic pece vyzaduje...

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 14. března 2021 08:02

Jenom hlásím, ze ten sanytol vypral i zapranej flek od banánu ze světle růžovýho body

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 14. března 2021 08:06

Pavlena No, a tohle je u me prave kamen urazu! Ja jsem strasne nesikovna, ale strasne Vlasy si proste sama nevyfoukam, nenakulmuju... Kdyz mi pred lety shorely vlasy, tak moje kadernice v Rockfordu to ostrihala tak, ze jsem to jen v predklonu vyfenovala bez difuzeru, to jsem zvladla i ja. A ono se to tak nejak vytvarovalo. Jenze ja jsem trvala na tom, aby to dorostlo, abych to mohla zase natrvalit, a jak to bylo delsi, tak uz to vypadalo blbe. 

Jinak ver, ze jak si te tak pamatuju z fotek, tak tvuj chemlon a muj chemlon, to je jako nebe a dudy! Tvuj bych brala vsemi deseti

Online 999
19828 příspěvků moje polička 14. března 2021 08:09

continuity Krásný příbory :-).

Online barbucha blogger
35935 příspěvků moje polička 14. března 2021 09:23
Reakce na Kokoska:

barbucha mne je to ve vode jedno, ale na suchu fakt nemuzu to svoje bricho ukazovat

​Ale to já taky ne

marieu 

Dospěla jsem k závěru, že když se už stejně cítím blbě v jednodílnejch, tak je to prakticky jedno!

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 14. března 2021 09:29

MP Marge já už po něm pokukuji nějakou chvilku, objednala jsem ještě talířky na vajíčka. Už se moc tesim, jen je to z Nemecka tak doufám, že to někdy dorazí. 

999 díky, už to vážně bylo potřeba ty stávající už v myčce reznou.

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 14. března 2021 09:30

MP Marge dobrej střih žádné extrémní úpravy nevyžaduje, ale chce to fakt šikovného kadeřníka. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 14. března 2021 09:31

barbucha máš recht. Navíc já mám setrvalej problém vyhlídnout doopravdy schopný jednodílný plavky. Respektive, a to je můj setrvalý problém, než se rozhodnu, jsou fuč. 
continuity moc pěkný nákup! Příbory jsou doopravdy krásné. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 14. března 2021 09:37

MP Marge no tak samozrejme chemlon maskuju..!! A citim to tak v porovnani s drivejskem, proste rok od roku horsi a vidim mamu, ze ta uz je regulerne proridla.. takze vidiny do budoucna nic moc.

Online barbucha blogger
35935 příspěvků moje polička 14. března 2021 09:44

marieu 

Za schopný plavky bych považovala ty, ve kterejch budu vypadat jak Marilyn Monroe, a takový ještě nevyrobili! Ty dvoudílný jsem vzala spíš pro legraci...

Ale ty seš jak z kozy duch, můžeš mít jakýkoliv bych řekla!