Tak Betty ta modra
Fakt zavidim vsem, co si ty dvojdilny muzou dovolit.
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska mně jsou plavky vcelku nepříjemný.
Sice nám prázdnou skříň, ale když nikam nechodíme, tak se u nás hlavně ji ![]()

continuity Pěkný, a kdybys náhodou někam šla, připlácneš dva talíře na hrudník ;)
continuity Jeee, to je hezkej servis ![]()
Ja mam tyhle vzory hrozne rada!
mitford sister Prosim te, ja uz tady asi deset minut civim na tve fotky, protoze jsi fakt krasna a ty bryle jsou na tebe jako delane - ale hlavne se mi fakt libi tvoje vlasy ![]()
Rikam si, ze bych se mozna mohla inspirovat... Ja jsem cely zivot umanute trvala na dlouhych (no na dlouhych - po ramena tak, vic mi to nenaroste), trebaze kvalita mych vlasu je fakt priserna; ale proste ve kratkych jsem si vzdycky pripadala nezensky. Jsem typicky pripad jevu, ktery se tu uz mockrat (a pravem) kritizoval: Na prvni pohled je to jako chemlon, zkreple, zplihle, s roztrepenymi konecky - ale hlavne ze je to dlouhe! I si na to davam trvalou, abych mela aspon trochu tvar a objem
A jak jsem starsi a vlasy mi padaji a ridnou, tak radsi ani nechtej vedet, jak to vypada...
No a koukam na tebe a rikam si, neco takoveho mozna...
Ale jestli by to z tech mych nanicovatych vlasu vubec slo!?
MP Marge zkus to probrat s kadernici, ta by ti mela poradit... ale obecne to asi neni spatny napad. Vidim to na sobe, ze po tricitce postupne zkracuju
Tak Betty ty plavky jsou ![]()
mitford sister tyyyjooooo...normálka femme fatale...brýle byl super kup,moc ti seknou!!!!
Tak Betty plavky super!
MP Marge o vlasech jako bys psala o tech mych... akorat ja seznala, ze kroutici se chemlon vypada lip, kdyz je dlouhy..![]()
Moje vlasy se chovaji tak, ze cim vic maji pece, tim jsou horsi. A kratsi uces proste vic pece vyzaduje...
Jenom hlásím, ze ten sanytol vypral i zapranej flek od banánu ze světle růžovýho body
Pavlena No, a tohle je u me prave kamen urazu! Ja jsem strasne nesikovna, ale strasne
Vlasy si proste sama nevyfoukam, nenakulmuju... Kdyz mi pred lety shorely vlasy, tak moje kadernice v Rockfordu to ostrihala tak, ze jsem to jen v predklonu vyfenovala bez difuzeru, to jsem zvladla i ja. A ono se to tak nejak vytvarovalo. Jenze ja jsem trvala na tom, aby to dorostlo, abych to mohla zase natrvalit, a jak to bylo delsi, tak uz to vypadalo blbe.
Jinak ver, ze jak si te tak pamatuju z fotek, tak tvuj chemlon a muj chemlon, to je jako nebe a dudy! Tvuj bych brala vsemi deseti ![]()
continuity Krásný příbory :-).
MP Marge dobrej střih žádné extrémní úpravy nevyžaduje, ale chce to fakt šikovného kadeřníka.
barbucha máš recht. Navíc já mám setrvalej problém vyhlídnout doopravdy schopný jednodílný plavky. Respektive, a to je můj setrvalý problém, než se rozhodnu, jsou fuč.
continuity moc pěkný nákup! Příbory jsou doopravdy krásné.
MP Marge no tak samozrejme chemlon maskuju..!! A citim to tak v porovnani s drivejskem, proste rok od roku horsi a vidim mamu, ze ta uz je regulerne proridla.. takze vidiny do budoucna nic moc. ![]()
Za schopný plavky bych považovala ty, ve kterejch budu vypadat jak Marilyn Monroe, a takový ještě nevyrobili!
Ty dvoudílný jsem vzala spíš pro legraci...
Ale ty seš jak z kozy duch, můžeš mít jakýkoliv bych řekla!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí