No právě
tak spíš teda opalovačky? ![]()
Ty jsem měla taky, ale stejně se mi to vyhrnovalo, takže po sezóně putovaly do popelnice pronto! A víš co, mně už je všechno jedno ![]()
No právě
tak spíš teda opalovačky? ![]()
Ty jsem měla taky, ale stejně se mi to vyhrnovalo, takže po sezóně putovaly do popelnice pronto! A víš co, mně už je všechno jedno ![]()
mitford sister jsou bezvadny
Jo, na fotce výborný! ![]()
barbucha mne je to ve vode jedno, ale na suchu fakt nemuzu to svoje bricho ukazovat ![]()
Jsi krásná!.
mitford sister slusi ti a jsou krasne
Ty obroučky vymysleli přímo pro tebe![]()
Sednou ti dokonale, podle první fotky jsem nejdřív myslela, že je to produktovka.
Já snad začnu zase litovat toho, že se moje oční operace před pár lety podařila tak, že jsem o brejle přišla![]()
mitford sister Sluší ti :-).
barbucha Plavky i bunda se mi líbí :-).
mitford sister ty jsou super, moc ti slusi!
taky jsem si koupila plavky a vlastně je to taky proužek.

mitford sister ty brejle jsu fakt top ![]()
Tak Betty krásné, škoda že takový střih už není pro mě ![]()
Tak Betty krasne, odkud prosim jsou ?
Antje calzedonia , mají je i v černé
Tak Betty moc dekuji, jsou krasne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.