continuity hezky nakup, krásné příbory. Ja teď taky hodně utrácím za nové vybavení do kuchyně, ty krásné a kvalitní věci udelaji velkou radost :) a dají se užít hned.
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha z kozy duch nevím (ty se legračními termíny celá hemžíš
) Po dětech už to sine není, co to bejvalo, ale na stížnosti taky úplně ne. Hubnout nechci, to bych v práci neuběhala a neustála, potřebovala bych posílit, s čímž by asi i leccos zpevnilo. Měla jsem na loňskej rok naplánovaný plavání a varixy. Oboje kvůli covidu nevyšlo...
V práci se nacvičíš dost... už jen to oblíkání do atombordelu
A jednou i to plavání atd. bude!
continuity Pěkný, a kdybys náhodou někam šla, připlácneš dva talíře na hrudník ;)
![]()
continuity Krásný nákup
. A ty "jarní" talíře ti skvěle poslouží ve smyslu citace výše
.
mitford sister Goes to Hollywood
?
Pěkné brýle a moc ti sluší
.
barbucha Další podařený nákup. Jak ty to děláš, že vždycky najdeš něco tak zajímavého? Tak a teď už opět chci něco z Weekday
- ještě jsem od nich nikdy nic neměla a tedy ani s rychlostí zaslání nemám zkušenost.
Rychlý jsou jako všichni ostatní z tý grupy, takže cajk.
No hele, jak to dělám... metoda pokus-omyl prostě
Už jsem i na weekday vracela... celkově nejsou tak úplně můj šálek čaje, ale ty výprodejový ceny mají takový, že někdy těžko odolám ![]()
whiskas to jsem měla ještě přihodit misky na musli![]()
continuity
záleží, jak jsi obdařena (já bych bohužel vystačila i s dezertním talířem).
barbucha Su blbé, nevím do které grupy patří - ale vzdělám se. Mě jen nikdy nenapadne jejich e-shop otevřít cíleně, takže když pak vidím nějaký z tvých úlovků, jako ovce tam též zabrouzdám, ale zatím nedošlo k realizaci. Nechce se mi zase něco vracet, tedy komplikovaně, takže se soustředím maximálně na Zalando a poslední dobou už ani to ne. Ale nějaký hadérek by to chtělo
.
Už jsem doma ohledně Weekday. Tak snad i velikostně se ty značky shodují.
whiskas continuity mně by stačily ty lžíce, ale zas kdybych chtěla sexy průstřihy, můžu vzít i vidličky
OliveOyl
ale ty jsou bez jarního designu
. Minimalistko
.
Nakupujete někdo na Bez potisku? Zajímá mě kvalita. Docela dobře vypadají jejich mikiny, trička.
whiskas Myslím, že měli prodejnu v Brně. Byla jsem se tam podívat a hrozně záleželo na konkrétním triku, jakou mělo gramáž. Půlka děs, půlka by šla. Ale nic jsem nekoupila, takže co to udělá po vyprání, nevím.
nellielovett Děkuju
.
whiskas Já jsem odsud trička měla a nic moc, byly tenký a po vyprání hned překroucený švy.
Allysa Děkuji, tak škrtám ze seznamu. ![]()
Nakupujete někdo na Bez potisku? Zajímá mě kvalita. Docela dobře vypadají jejich mikiny, trička.
Ja tam kupuju synovi a hlídám si vyšší gramáž. A dobrý, neblednou a švy se nepřetáčejí.
Fakirka
asi to tedy budu muset přebrat a možná mikinu zkusím. Ostatně, je tam možnost osobního odběru/vrácení, takže žádné drama. Děkuju.
marieu take jsem mela v planu plavani a varixy. Plavat jsem chodivala pravidelne, pred detma i nekolikrat tydne, a potvrzuju, ze to je uplne nej! Na vycisteni hlavy, celkove nenasilne zpevneni a pak ten vlacny pocit potom
.
Hned jak otevrou bazeny, jsem tam, i kdyby se deti mely doma hlidat samy. A ty varixy, co s nima mas v planu, jestli se muzu doterne zeptat? Ja kdysi zkousela sklerotizaci, ale nic moc, nez se zahojily modriny, uz jsem mela hned vedle dalsi břečťan. Ted jsem se chtela objednat na laser, ale kvuli korone nechci vymetat ne uplne nezbytne zakroky...Takze cekam, nevim na co. A taky si rikam, kdyz mam ty zily tak nekvalitni, jestli to neni tak trochu boj s vetrnymi mlyny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí