Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 14. března 2021 09:52

continuity  hezky nakup, krásné příbory. Ja teď taky hodně utrácím za nové vybavení do kuchyně, ty krásné a kvalitní věci udelaji velkou radost :) a dají se užít hned.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 14. března 2021 09:54

barbucha z kozy duch nevím (ty se legračními termíny celá hemžíš ) Po dětech už to sine není, co to bejvalo, ale na stížnosti taky úplně ne. Hubnout nechci, to bych v práci neuběhala a neustála, potřebovala bych posílit, s čímž by asi i leccos zpevnilo. Měla jsem na loňskej rok naplánovaný plavání a varixy. Oboje kvůli covidu nevyšlo...

Offline barbucha blogger
35935 příspěvků moje polička 14. března 2021 10:02

marieu 

V práci se nacvičíš dost... už jen to oblíkání do atombordelu A jednou i to plavání atd. bude!

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. března 2021 10:19
Reakce na OliveOyl:

continuity Pěkný, a kdybys náhodou někam šla, připlácneš dva talíře na hrudník ;)

continuity Krásný nákup . A ty "jarní" talíře ti skvěle poslouží ve smyslu citace výše.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. března 2021 10:21

mitford sister Goes to Hollywood ?

Pěkné brýle a moc ti sluší .

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. března 2021 10:24

barbucha Další podařený nákup. Jak ty to děláš, že vždycky najdeš něco tak zajímavého? Tak a teď už opět chci něco z Weekday - ještě jsem od nich nikdy nic neměla a tedy ani s rychlostí zaslání nemám zkušenost.

Offline barbucha blogger
35935 příspěvků moje polička 14. března 2021 10:35

whiskas 

Rychlý jsou jako všichni ostatní z tý grupy, takže cajk.

No hele, jak to dělám... metoda pokus-omyl prostě Už jsem i na weekday vracela... celkově nejsou tak úplně můj šálek čaje, ale ty výprodejový ceny mají takový, že někdy těžko odolám

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 14. března 2021 10:41

whiskas to jsem měla ještě přihodit misky na musli

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. března 2021 10:43

continuity záleží, jak jsi obdařena (já bych bohužel vystačila i s dezertním talířem). 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. března 2021 10:47

barbucha Su blbé, nevím do které grupy patří - ale vzdělám se. Mě jen nikdy nenapadne jejich e-shop otevřít cíleně, takže když pak vidím nějaký z tvých úlovků, jako ovce tam též zabrouzdám, ale zatím nedošlo k realizaci. Nechce se mi zase něco vracet, tedy komplikovaně, takže se soustředím maximálně na Zalando a poslední dobou už ani to ne. Ale nějaký hadérek by to chtělo

Už jsem doma ohledně Weekday. Tak snad i velikostně se ty značky shodují.

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 14. března 2021 10:58

whiskas continuity mně by stačily ty lžíce, ale zas kdybych chtěla sexy průstřihy, můžu vzít i vidličky

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. března 2021 11:00

OliveOyl ale ty jsou bez jarního designu . Minimalistko .

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. března 2021 11:05

Nakupujete někdo na Bez potisku? Zajímá mě kvalita. Docela dobře vypadají jejich mikiny, trička.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 14. března 2021 11:11

whiskas Myslím, že měli prodejnu v Brně. Byla jsem se tam podívat a hrozně záleželo na konkrétním triku, jakou mělo gramáž. Půlka děs, půlka by šla. Ale nic jsem nekoupila, takže co to udělá po vyprání, nevím.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. března 2021 11:14

nellielovett Děkuju .

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 14. března 2021 11:17

whiskas Já jsem odsud trička měla a nic moc, byly tenký a po vyprání hned překroucený švy.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. března 2021 11:23

Allysa Děkuji, tak škrtám ze seznamu.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 14. března 2021 11:34
Reakce na whiskas:

Nakupujete někdo na Bez potisku? Zajímá mě kvalita. Docela dobře vypadají jejich mikiny, trička.

​Ja tam kupuju synovi a hlídám si vyšší gramáž. A dobrý, neblednou a švy se nepřetáčejí. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. března 2021 11:44

Fakirka asi to tedy budu muset přebrat a možná mikinu zkusím. Ostatně, je tam možnost osobního odběru/vrácení, takže žádné drama. Děkuju.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 14. března 2021 16:46

marieu take jsem mela v planu plavani a varixy. Plavat jsem chodivala pravidelne, pred detma i nekolikrat tydne, a potvrzuju, ze to je uplne nej! Na vycisteni hlavy, celkove nenasilne zpevneni a pak ten vlacny pocit potom.

Hned jak otevrou bazeny, jsem tam, i kdyby se deti mely doma hlidat samy. A ty varixy, co s nima mas v planu, jestli se muzu doterne zeptat? Ja kdysi zkousela sklerotizaci, ale nic moc, nez se zahojily modriny, uz jsem mela hned vedle dalsi břečťan.  Ted jsem se chtela objednat na laser, ale kvuli korone nechci vymetat ne uplne nezbytne zakroky...Takze cekam, nevim na co. A taky si rikam, kdyz mam ty zily tak nekvalitni, jestli to neni tak trochu boj s vetrnymi mlyny.