Maureen teď zrovna přemýšlím, jestli ses náhodou tak o 15 let nesekla, když jsi psala ve vedlejším vlákně ročník.. sluší ti to
já mám stejný pocit i u 999.
Maureen teď zrovna přemýšlím, jestli ses náhodou tak o 15 let nesekla, když jsi psala ve vedlejším vlákně ročník.. sluší ti to
já mám stejný pocit i u 999.
999 a kurna to je super okazale. Uplne ta vidim ako robis komentovanu prehliadku vystavy a nikto si nevsima exponaty ![]()
Maureen toto je tiez zaujimave, dobra kombo s botami
999 kup si jeste ty cerny tylovy se vzorem! Ty jsou taky krasny. :)
Hwi slecna z obrazu ![]()
999 teda je tohle mozny, tobe fakt slusi uplne vsechno!
Kokoska kobliha ![]()
rozarka jo. Rozblemcla, ulepena, s vyzranou marmeladou, kobliha. A neodporuj, dneska fakt nemam dobrej den.
999 JO JO JO JO! Bozi!
Moc ti slusi!!!
999 kup si jeste ty cerny tylovy se vzorem! Ty jsou taky krasny. :)
jo ty taky, prosim, dekuji ![]()
Kokoska teda ty sa dnes fakt nemas rada
neboj sme tu dnes dve koblihy tiez uz citim vytekat marmeladu ![]()
Teda všechny vypadáte naprosto super!![]()
V Anglii byla ta kolekce prý vyprodaná během pár hodin.
Musela jsem dceři koupit šaty já tady.
Chtěla ty saténové, bílé s krajkou. Slip dress.
Janulik03 jejda, ja jsem te nechtela nakazit! Kdybych pres den vypadala jako ty ve 4 rano, to by bylo neco!
Kokoska rano podla zbezneho pohladu do zrkadla teraz bolo fakt dobre este. Mam pocit akoby som bola oblecena v olovenom odeve. Jedine co dokazem je lezat a trochu tu sa este realizovat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.