continuity ja ted taky budu vracet, na zalandu meli vyber petite veci za par korun, tak jsem to tam nasazela, ale jedny saty pojedou zpet. Je to takova zmackana nocni kosile, na fotce to vypadalo uplne jinak. Jinak mi prisly nad ocekavani pekne veci, ktere mi uplne bude lito nosit doma, i kdyz jsou za cenu teplaku, takze jsem tim zas nic nevyresila![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Karja to se mi, myslím, taky jednou stalo. Zadávala jsem tam nějaký jiný kód z objednávky.
Evaeva Hele, ono to po mně nakonec žádnej kód nechtělo.
Ale dnes mě potěšilo DM. Objednávala jsem v neděli, už dnesto přišlo měla jsem i pár věcí, u kterých nešla zvolit barva či design. No asi mě už mají prolustrovanou, všechno přišlo růžový:-D. A před tímto 152.lockdownem jsem tam nakupovala osobně. Účet 770,-, chcete uplatnit body, ano, 450,-. Konečně nějaká bodová kartička, co k něčemu je:-D
Gatita No tak ukázat, ukázat!
Lamicka Už máš ty zebří conversky? Já je konečně splasila za normální cenu a nevím, nakonec mě nějak extra neoslovily. Já viděla naživo jen ty na té platformě a ty mi přijdou lepší. Tyhle mě nějak zklamaly, takové o ničem, rozhodně jsou lepší varianty conversek. Nicméně jsou mi stejně velké, tak musí z domu. Ještě to zítra ozkousim, ale na moc šancí to nevidím.

Karja nemám, já si googlila jak vypadají v reálu a přišlo mi, že ta bílá jde do žluté a to se mi nelíbilo. Nové bych chtěla, ale vůbec nevím jakou barvu. ![]()
Simone Rocha HM :-). Já tu agentku 0zero7 poslouchám na slovo :-).
dramaticky! :) ať je brzo vyneses
continuity ja jsem vzala ty cerne vysivane saty, tak jsem zvedava, jak mi budou, jestli nebudu jak selka
Maureen moc pekny, kam se hrabe produktovka
baltik dej pak vědět.
Lamicka Já mám offwhite a přijdou mi dobrý. Má je ale každej. Jo ty zebří jsou jemne do žluta ale jsou takový jak laciný, prostě jak nějaký vietnamky. Myslim, že si vystacim s jednema. Já je stejně často nenosim kvůli tomu, že se tak jednoduše nenazouvaji. Noo ale docela se mi teď líbily buď žluté nebo vínové, tak co ty na to?
Magráta díky :-)
Karja zluta neni moje barva, ale vinova ano!
omrknu je. Bile mit nemuzu, nosim je hlavne na prochazky a hriste, ty by vypadaly...
999 krásna si, rovnaké pančuchy mám aj ja. Tie šaty sú super
.
Maureen zaujímavý outfit aj s taškou![]()
milacka Díky, jsou to podkolenky :-).
Koupila jsem si nový běžecký boty . Očekávám zásadní zrychlení a běda, jak mi to nepůjde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí