Janulik03 tak po trech nebo kolika hodinach spanku... ja jsem dneska vzhuru od pul sesty a jako sova dost trpim. Asi z toho je taky ta moje dnesni blba nalada.
Co jste si dnes koupili/y?
Moc děkuju všem za reakce :)
Kokoska jo jo sovy trpia rannym budickom. Tak nech sa dobre vyspis dnes v noci
Moc děkuji všem, co se jím můj ulítlý nákup líbil :-).
Ještě jednou děkuji,udělaly jste mi hezčí den
a jsem ráda,jestli jsem někoho strhla k nákupu..
Kokoska ty ale strašně kecáš
...kobliha![]()
Maureen fotku uz jsem sem nedala hooodne dlouho, co ty vis! Ale uz to nechme, muzu si za to sama.
Maureen viz sz ![]()
999 Žádný ulítlý, je to parádní.
Úplně jsi mě inspirovala a už mám na zítřek nachystané šaty, které mi zahálí ve skříni a strašně se na ně těším!![]()
Luna Nezapomeň se vyfotit :-).
999 No jestli bude kde, tak zkusim.![]()
Tak Frida Kahlo letí zpět. Suken je mi kratší než modelce, která je o 10 cm vyšší než já. Zelená na mikine se s tluče s barvou sukně. Ale ponožky jsou fajn.
Jen nevím, jestli takto roztočim ty kola zdejší ekonomiky.
continuity Tak answear není českej ne? Ale zase zaměstnás ceske PPL, tak asi dobrý. No a co ta mikina, jak moc široký jsou ty rukávy, leží mi v hlavě, ale prohánět pplku mě už nebaví
Maureen Hlavně teda máš fakt pěknou postavu, v tomhle outfitu ta štíhlost vynikla. Sukně je skvělá!
Karja není zas tak špatně, ale já si vzala o číslo menší než tu sukni a klido ještě o číslo menší bych snesla. Ale ta zelená taky moc pro blondýny není, já doufala, že bude trochu do modra. Tato je zelená jak tmavezelena tempera a já tyto základní barvy obecně moc nemusím.
Karja českej není, ale prodává tady, tak treba tady platí alespoň daně?
Karja jinak si můžeš vybrat zasilkovnu. pak je to vrácení super mega pohodlné, jde to zabalit do stejného pytle, pokud ho člověk otevře jak má.
Karja jeee...děkuju![]()
continuity Já vím, ale už mě to nebaví, to objednávání.
Karja neboj, mě taky ne. Teď jsem dala pokus a zas bude dlouho klid. Kalhoty na ven jsem objednávala taky na 3x, čepici dostalo dítě, ještě nejlépe trefím boty. ![]()
teď ukecavam muže na větší objednávku u Bushmana, protože mají nějaké akce, které mě vedou k domněnce, že jejich cash flow taky nebude zrovna super. A pak nevím snad pošlou ty příbory. ![]()
continuity Já se teď marně snažím vrátit z HaM, vůbec mi to nechrousta ten kód balíčku....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí