711990 oj, to je škoda, ale nakúpim i tak ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
marieu ta je krásná
odkud? Že bych si udělala radost.
Fakirka boden.eu. Mají teda dost probrané velikosti ve slevě.
Luna já jsem před zimou koupila žlutou (facepalm) a smaragdově zelenou, před rokem lesklou olivově zelenou z arketu a teď toto. Skříň jsem totálně rozebrala mezi dětma a postupně nakupuju oblečení v barvách a mimo obvyklou kombinaci "džíny-vršek", ale asi je čast zatáhnout za brzdu.
marieu No ta je krásná. Já bych si ji tak koupila, ale v životě si to nemám kam vzít:-D. Já bych si měla kupovat jen dzeginy a mikiny:-D
Karja legín mám už taky plný zuby. Prostě na cestu do práce. Zatím. Už mám dost všech svých stereotypů, potřebuju změnu..
marieu já ji tam asi nenašla ![]()
whiskas ty uz jdi do haje
ty by sis to mohla dovolit s prehledem. Mit muj zadek, boky a absenci pasu, pak bys mohla mluvit.
Kokoska Pas mě též opustil, takže vím, co myslíš.
whiskas jenze ty mas stihle boky, ja jsem typ selka. Ale kdyz se na to necitis, nutit se do toho nemusis, to je jasny.
Narodila jsem se do spatnyho stoleti, mne by sedela snerovacka a krinolina ![]()
Kokoska Ale sukně je pěkná, shoda
. A rekněme si, že ne vše sluší všem a hotovo. Viděla jsem záběry z nějaké módní přehlídky, jejíž autor šije bezpohlavni modely, jen velikosti se snad liší a to jsem si fakt nedovedla představit na žádné ženě, která má byť jen náznak ženských tvarů
.
Fakirka https://www.boden.eu/en-gb/kristen-pleated-skirt-orange-sunset/sty-t0343-bco
ale barvy i velikosti jsou už dost probrané.
marieu No bude ti to fakt slušet! Naštěstí je to i po slevě pro mě drahé, takže mě to nebude dráždit:-D
marieu Krásná barva, ať se dobře nosí.
Teď jsem se teda taky podívala na jejich stránky a jenom mezi letními šaty bych si vybrala několik, naštěstí jsem přečetla tu jejich return policy a to mě zas vrátilo na zem. Sukni nebo tričko bych riskla, tam není tak veliké riziko, že to nebude sedět, ale ty šaty nevím.
Nemáme někdo zkušenosti ohledně Birkenstock a Eobuv? Když jste objednávaly a na fotce byla bota pro úzkou nohu, došla vám opravdu ta úzká varianta? U všech Gizeh na které jsem se dívala byla vyfocena varianta pro úzkou nohu, až mi to přišlo divné.
marieu aha, tak já hledala cervenku
@karja a dráha je i pro mě ![]()
Černá kočka mne prisly z eobuvi uzke (a proto jsem vracela)
Karja to je pravda- po slevě je to cena, kterou jsem schopná jakž takž akceptovat, jinak bych o ní ani neuvažovala.
Černá kočka naštěstí jsem kupovala najisto, takže jeem v klidu. Před brexitem jsem u nich ve slevách kupovávala sem tam dětské oblečení, mívají krásné šatičky nebo trička s aplikací... teď už na to taky kašlu, sukně byla nejspíš poslední záchvěv.
Černá kočka ten ciselny kod je jedinecny, tak si zkontroluj na strankach Birkenstock, jakou uvadi sirku. Ja na eobuv objednala siroke a prisly spravne
Já už fakt potrebuju, aby ty obchody otevřeli. Ten online shopping mě uplne neuspokojuje. Chybí mi to courání po obchodech.... Dneska 3 úlovky, tak snad mi budou.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí