Fiction ty černý mam z loňska, chodila jsem v nich celý léto, jsou boží. A i ty svetlý vypadají na noze dobře :)
Co jste si dnes koupili/y?
Vy me tu jeste na ty birkeny zlomite, a to jsem si rikala, ze fakt nemusim mit jak ovce vsechno. Gizeh nemuzu, ty mi nesedi, zkousela jsem jeste pred koronou. Ale ty Madrid big buckle... ![]()
Fiction vypadají krásně, jak se nich chodí? Já se trochu bojím, že bych je "ztrácela" z nohy. Mám jinou značku, podobné a nám křeč v noze než dojdu za roh na zahrádku. Nikam dál v nich nemůžu. ![]()
continuity rovnako ako Ounz som v tých čiernych Birkenstock chodila celé leto a podľa mňa sú skvelé. Zvažujem teraz nejakú svetlejšiu verziu.
Kokoska přesně!! Taky žádné nemám, ale ještě chvilku sem budete dávat madrid big buckle a neudržím se :))
bram me dost brzdi to, ze bych v tom nemohla ridit a prakticky vzdycky aspon kus autem popojet musim. Krome vychazek tady pres louky a lesy a na to zas pantofle nejsou to pravy. Takze asi odolam, na nejaky prezouvani v aute nemam nerva.
Kokoska ehm ehm, ja kdyz ridim v birkenstock, tak si levou botu vyzouvam...
ale jezdim kratke trasy, na delsi rizeni hodim do auta pedal-friendly boty.
continuity krásná konvice-díky za tip
dnes jsem mluvila s tou svojí starou a řekla jsem jí,že ji uz nechci a ze "pude"![]()
marieu ta sukně je krásná,mám z tebe radost,jak se rozjíždíš![]()
Maureen vcera přišla a udělala mi ohromnou radost. Líbí se mi moc.
pecka apage satanas!
jinak mě teda s těma birkenama tady dost štvete
nikdy se mi nelíbily,nikdy si je nekoupím...no,kecám,mám růžový plast birkeny k moři...ale tyhle modely se širokým páskem jsou super...tak jako žeby![]()
Pavlena ja bych zouvala pravou, mam automat ![]()
No je to silny pokuseni, silny!
Kokoska mi hovor..!
Uz mam vybrany (dalsi!
) Madrid big buckle...
Kokoska To mě fakt překvapuje, že bys v tom nemohla řídit. To je jen u Birkenů? Jí totiž řídím absolutně ve všem, pantofle nevyjímaje.
Pavlena jaky?
continuity ja mam madrid normalni, ne big buckle, a drzej mi na noze peknec ze neplacaj o nohu a nemusim je drzet prstama. Takze krece zadny :)
Kokoska ja v aute pres leto vozim stary tomsy, ktery mam na rizeni, proste se prezouvam, protoze bych se bala jezdit v jakechkoliv pantoflich
razorblade no a to se mi prave nechce, 2x behem pul hodiny se prezouvat. Fakt pro me zbytecnost, ale znas to, cervicek hloda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí