999 v pantoflich to neumim, resp. mam blby pocit. Klidne ridim v pohorach, botach na platforme, ale v pantoflich se bojim. Momentalne ani zadny venkovni nemam.
Co jste si dnes koupili/y?
Spis bych potrebovala nejakou dobrou parku na jaro, delsi, nejradsi khaki.
Mate prosim nekdo nejaky tip?
Kokoska já v těch bronzových chodila poctivě celé léto a řídila jsem v nich úplně v pohodě. Jiné pantofle bych si za volant asi nevzala, ale Birkeny jo. Ale já vlastně už ani jiné nekupuju ![]()
pecka dokonalé! ![]()
vanilka mam takovy starsi pantofle, vypadaji jako ty dvoupaskove birkeny, i maji takovy ten zdvizeny okraj. Vyjedu v nich tak z garaze, kdyz je potreba, ale neni mi to prijemny.
Pavlena taky pekny, ale cerny by se mi asi hodily vic.
vanilka mam takovy starsi pantofle, vypadaji jako ty dvoupaskove birkeny, i maji takovy ten zdvizeny okraj. Vyjedu v nich tak z garaze, kdyz je potreba, ale neni mi to prijemny.
jasný, když se v tom člověk na řízení necítí, nemá cenu to lámat přes koleno
Kokoska já teda tomuto předhánění se, kdo dokáže jezdit ve víc nevhodných botách, taky nerozumím.
continuity ja to nevnimam jako predhaneni, proste nekomu to vadi a nekomu ne.
continuity to snad není předhánění, někomu to vadí někomu ne - mně třeba celkem vyhovuje řídit bosky, naopak mi vadí hodně tlusté platformy. pantofle nebo podpatky nebo cokoliv neregistruju, prostě o tom nepřemýšlím
barbucha keďže som fotku mala v mobile z minulého roka, nie som som si 100%-ne istá, či to bol Rock N Roll alebo Double Decker
Pavlena ružovky sú pekné
viktorka_od splavu no jasně a pak se ten podpatecek chytne nekam pod kobereček a neštěstí je hotovo.
Popravdě, odkdy jsem četla diskuze o řízení tady a na pekle, bojím se v tom autě nějak víc.
continuity jediný problém co jsem kdy měla je v zimě, když nastoupím a na podrážce mám nalepený sníh, asi dvakrát mi takhle sjela noha ze spojky ještě na parkovišti. to by byl podpatek výhodou, páš by se zarazil a neprojela by mi noha skrz. o podpatku pod pedálem jsem x-krát slyšela nějaké zkazky, ale vůbec netuším jak by se to technicky mělo stát
viktorka_od splavu třeba tady.
Fakt to není prilis bezpečné, a neboso už vubec ne. V Německu muzes dostat pokutu za nevhodné obutí nebo i neobuti.
V Rakousku jsou též pokuty za nevhodné obutí.
continuity
ježiš dík, málem bych zapomněla! ještěže tam je link (byť nefunkční:P
Bronzové Madrid Bug Buckle na cestě :)
mne přijdou Birkenstocky na řízení docela v pohodě, podrážka je pevná. V měkkých gumovych žabkách bych neridila a naboso jsem to zkusila jednou někdy v 18 a byl to blbej nápad, okamžitě jsem stavěla a obula se.
viktorka_od splavu no tak posouzení tabulky mereni z toho odkazu predevsim dokazuje, že výuce matematiky na ZS by se měla věnovat větší pozornost. Protože už z těch měření, co provedl plyne, že brzdná dráha v pantoflích je delší, ale chtělo by to víc pokusu. Pak měřit přestal, pravděpodobně v očekávání toho, že by potvrdilo to, co chtěl původně vyvrátit. Je jasné, že se pokaždé naměří něco trochu jiného, protože brzdí člověk a reakční doba je leccim ovlivněna. Podstatna bude ta průměrná brzdna dráha.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí