razorblade tak jdi i dovnitř, maji krásné věci. A nahoře i šaty Oneday, snad poprvé jsem se vešla do S![]()
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha dost intenzivní krytí, žádnej tónovanej lesk.... za pakatel v tý drogerii na Plzeňský, maj tam toho furt hodně (YSL, Lancome)
Lancomku tam odsud mám
Intenzivní říkáš... já bych uvítala i nějakou lehčí. Stejně se tam teď už nedostanu.
Kokoska ne, tyhle nízký, co sis objednala, ty polobotky, jsou moc fajn, dobrej nákup ![]()
Ounz uz jedou, jsem na ne zvedava.
Kokoska ať si spokojená :)
JankaM ja kolem chodim vetsinou v nedeli, kdy maj zavreno :D a ani nevim, komu bych to koupila. Pro me je toho skoda![]()
Kokoska Tak nad těmi jsem včera váhala a zastavilo mě jen to, že jsem si nebyla jistá číslem. Neteř mi říkala, že jsou spíš menší,, tak jsem tam tu 40 nechala, no. :-)
Kokoska Můžeš mi potom napsat, jestli ti odpovídá velokost? Já mám normálně 40, tady nevím.
Dík všem za pochvalu. Gumičky schovat nemůžu, neumím se bez nich umýt ani najíst, ale už jsem začala trénovat.
Mulen Já to vyfoukat neumím, tak uvidím, jak to bude vypadat za pár dnů. Ale prý můžu foukat v předklonu, to bych asi i zvládla. Akorát budu muset ráno překopat časový plán.
brrr no právě, ten čas navic me zatím odrazuje. A vlasy si před jídlem stahuju taky :)
Mulen Čekám, co budu mít na hlavě zítta a další dny a pak uvidím. Foukaní bude problém, to vím,ale snad se to nějak vyvrbí.
ionicera ty vysoke mam o cislo mensi, tak jsem ted nechala beznou velikost. Dam vedet, jak sedi.
Guano.
Mha hoštické?
brrr Super vlasy!![]()
Testuju rusalkovsky saty, necham si je na litacku kolem jezera, je v nich prijemne.![]()

Luna slusi ti.:-)
ja si koupila adidasy...pac letos pantofle docela zklamani.Jedny mam,ale nic extra.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my