Mha já jsem na dovolené a tak zásadní věc-jako metr jsem nezabalila![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Catherinne Prosím o okamžité upřesnění
! Mě totiž všechny boty, které jsou jen o něco vyšší než nízké tenisky, také žerou právě kotníky!
Mám po ruce pravítko....
Hanka H já ne, já pracuju bez pravítka
Catherinne Tak zmer na palce, ať může i Maureen.
Ale škrobenku s sebou máš, ne?
Mha no samozřejmě
bez Škrobenky bych nevyjela...taková zásadní nezbytná věc![]()
Maureen Tak to mi spadl kámen ze srdce. ![]()
Kokoska Můžeš mi potom napsat, jestli ti odpovídá velokost? Já mám normálně 40, tady nevím.
Boty jsou doma, moje velikost je akorat. Ty church jsem musela vymenit za mensi, tyhle budou dobry v obvyklem cisle.
Kotniky nedrou, na noze sedi dobre.
Kokoska Díky. :-)
jsem ve špatném vlákně...no i když...co jste si koupily?Já koupila dva lístky na Sluneční králové na středu ve 12:45 a nemůžu jít...vrátit se nedají
Nemá někdo zájem?Přepošlu e-ticket..
Co jsem si dnes koupila a vrátím ![]()
Doufala jsem, že budou náhradou za ty podobného střihu, co jsem koupila před pár lety, ale u těch původních končil hluboký výstřih na zádech tak, že když jsem stála rovně, nebylo vidět zapínání podprsenky, a prakticky ani ramínka, u těchhle je vidět všechno.
Isca tie som skúšala a bolo mi vidno viac, ako by som chcela ![]()
...moc se mi líbí parfemace Purotatto

...našla jsem mýdlo/sprchový gel, který voní téměř shodně, úžasně -
luxusní krémově pudrová vůně s prachově vláčným kosatcem!:

Přes léto mám ráda jednoduché vůně. Tak Verbena a cedrát a Jasmín, těším se. Omlouvám se za obří obrázky.

andulka01 tu první jsem si koupila už podruhé, neskutečně levná na to jak je pěkná. A koupila jsem ji i tetě, která zrovna dopotřebovala Jo Malone Lime Basil a je taky spokojená :)
andulka01 Verbena a cedrát, to musí být perfektní!
nonemy Ona je tu na ní i minirecenze, tak jsem neváhala. Měla jsem čistou Verbenu od Yves Rocher a také spokojenost. Potřebuji mít nějakou jednoduchost hozenou v šuplíku v práci - na osvěžení, pro dobrou náladu a tak.
Sweet Potato Moc se těším i na ten jasmín, moc doufám, že nepůjde do sladka, ale spíše do hořka.
Dnes jsem nakupovala pro Marcela.![]()

Zarinya boží!!!![]()
Já jsem si koupila v Luhačovicích u žabožroutů marseilleské mýdlo.![]()
Mají tam na kolonáde obchůdek, ze kterého jde otevřenými dveřmi vůně do daleka. Všechno jsem očichala a vybrala. Měli i melounové, makové, citronové, jahodové, fialkové, lipové... Tam se budu muset vrátit. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my