razorblade Gratuluju! Nusle budou čím dál lepší ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Letenky do LA.
razorblade supeer! ![]()
OliveOyl ja vesnicanka naplavena do Brna to teda pochopila..!! ![]()
brrr jupi..! Taky dobrej nakup.
Pavlena Jo, původně se zdálo, že nejtěžší bude získat od Američanů povolení ke vstupu, ale šlo to jako po másle. Vůbec jsem nečekala, že všechno půjde tak rychle, ale klobouk dolů před ambasádou v Praze. Všechno řešili do druhého, max. třetího dne.
Včera jsem koupila svoje první COSí šaty.
Mám pocit historického okamžiku. ![]()

Tímto děkuji wendulce! ![]()
![]()
brrr gratuluji, moc vám to přeji.
continuity Dík. Ještě to vypadá, že by ve stejním termínu mohla být v LA kamarádka s dětma, kteří bydlí na východním pobřeží, takže budeme mít parťáky, když bude muž v práci. Ale jinak se toho trochu děsím.
Neděs, bude to skvělý.
brrr bezva na jak dlouho?
Kokoska Nakonec na měsíc.
dynda Děsím, vypadá to, že muž bude celé dny stejně v práci. Snažím se ho přesvědčit, aby si zkusil domluvit 14 dnů volna, on tvrdí, že bude rád, když dostane tři. Takže se budeme muset zabavit celé dny sami. K moři to budeme mít přes celé město, levně tam taky není. No, prostě nadějné vyhlídky. Ono se to asi nějak vyvrbí, ale nejradši bych to už měla za sebou.
brrr jak už je tam dlouho? už jste se pěkných pár měsíců neviděli, ne? zvláštní...
Rádo se stalo. Ale já ti jen pomohla s barvou.
Fakt ti sluší.![]()
Škoda těch krátkých, ale ty jsi opravdu jedna z mála výjimek, komu jednolitá černá nelichoti.
viktorka_od splavu Je tam od konce ledna. Co je na tom, že jsme se dlouho neviděli, zvláštního? Jestli narážíš na to, že nebude mít volno, tak to prostě v té jejich laborce chodí. Normálně se dělá i o víkendech, v týdnu dvanáctky a víc.
A stejně je mám pořád v hlavě. ![]()
A telefonicky jsem si ověřila, že je mají v Pařížské, což je blíž než Chodov, tak zvažuji ještě jednu zkoušku pro klid duše. ![]()
brrr jo, to chápu, ale v téhle situaci moc ne. holt nemám s workoholiky žádné zkušenosti
(ale užila bych si to i bez doprovodu)
viktorka_od splavu To není, že by nechtěl mít volno. On není workoholik, šéf je. Všichni tam jsou krom muže Asiaté, tak jestli to s tím taky souvisí? Nevím ![]()
K vidění tam bude dost věcí, ale ačkoliv v ČR jezdím hodně, tak nejsem úplně nadšená z představy řízení auta v LA. Ale budu muset, jinak se nikam nehneme.
A ještě jeden obecný postřeh k COS, který tu pro nikoho jiného již jistě není překvapením - fascinuje mě tamní velkorysé číslování... ![]()
Jasně, šaty splývavé a oversized, ale abych měla velikost XS/S... to je celkem unikátní.
(přiznávám, že se mi to líbí...
)
viktorka_od splavu omg to nema nic spolecnyho s workoholikama, ale s podminkama pracoviste, detektive![]()
brrr zavidim a verim, ze to prekonate a moc si to uzijete! Je to uzasna prilezitost
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my