711990 Dík. Slibuju, že hned jak se vyfotím s Bradem Pittem, tak to sem šoupnu ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
brrr je to trošku blbé s tou prací, no. On je tam na nějaké stáži, ne? Mám pocit, že jsi psala, že se vracíte společně
Bylo by fajn, kdyby měl volno aspoň pár dní, až přijedete, abyste se rozkoukali. Určitě si to nakonec užijete, i když těm obávám rozumím.
viktorka_od splavu omg to nema nic spolecnyho s workoholikama, ale s podminkama pracoviste, detektive
![]()
Ellen Ty šaty ti musí fakt slušet, jak si tě tak pamatuju...![]()
Děkuju moc, já myslím, že jo. ![]()
Ale wendulka mi zakazuje ty černé, a já jsem tolik v pokušení!
Já vím, že mi černá u obličeje nesluší, ale zrovna u těhle bych to i riskla.

Ještě na modelce, kdo je línej klikat:

Ellen Za mě: Nekupuj černé. Já jsem takhle koupila dvoje COS stejné, černé a petrolejové a pak nosím jen ty černé a kdybych je neměla, tak nechodím furt jak můra.
Já mám zatím v šatníku černé šaty jen jedny...
A ty COS nejsou stejné, ty petrolejové jsou dlouhé, ty černé ke kolenům, tak to není úplně to samé.
Ale ještě koukám na tyto (ty tedy nemám vyzkoušené):

Luna Ty ale nejsi tak světlý typ jako Ellen a máš tmavší odstín vlasů, takže ty černou v pohodě, můro
.
Ale fuj, ještě dlouhej černej rukáv
. Marš do světlých
.
Jestli chceš tmavý, tak by ti mohly slušet podle mě tyto, co jsem viděla v Pařížské https://www.cosstores.com/en_eur/women/womenswear/dresses/product.sleeveless-smocked-dress-blue.0998964001.html
Když už černý, chtělo by to na tebe tyhle, no ty jsou jen online https://www.cosstores.com/en_eur/women/womenswear/dresses/product.puff-sleeve-dress-black.1016405001.html
brrr jak už je tam dlouho? už jste se pěkných pár měsíců neviděli, ne? zvláštní...
ty fakt nezklames
Jej, ty sis dala práci... ![]()
No ale moji tvrdohlavost znáš...
Ale určitě to uvážím, bezhlavá nebudu.
brrr Tak to je super, že vám to vyšlo. Hele mně ti tvojí kluci připadají docela takový typy, že jim tenhle vylet sedne. Myslím, že si to užijete, že to bude super. Tak jsou tam třeba nějaké parky, budete furt někde chodit, na něco čumět, jíst hamburgery, :-D:-D :-D. Myslím si, že to pro vás bude fakt zážitek! Těším se na fotky a dojmy;-)
Já mám Ameriku tak ráda, mně by stačilo jenom dýchat ten vzduch tam
. Neboj, za dva tři dny se rozkoukáte, najdete si oblíbená místa na jídlo, na posezení někde venku, rozhodnete se, co chcete vidět. Řízení tam je nakonec podle mě jednodušší, než si to člověk představuje, všude je tam spousta místa, ty silnice jsou vymyšlený tak, aby mohl řídit i velice podprůměrný Američan
a budete mít celé dny pro sebe, tak si můžete plánovat cesty mimo špičku. Nebo holt hromadná doprava. To zvládnete a určitě si to užijete. Kluci budou nadšení.
Karja Dík. Už je začínám připravovat i na Getty museum (je zadara) a podobné perličky. A hambáče jsou samozřejmě jedním z hlavních důvodů, proč tam vůbec jedou. Asi dokonce v top 3 (taťka, hambáče a že nebudou muset do školy).
brrr ja se te nechtela nejak dotknout, jen si proste neumim predstavit zamestnani kde by si clovek nota beme kdyz pul roku nevidel svou rodinu nemohl vzit dva tydny dovolene. jinak vylet supr a zavidim, rizeni bude v pohode:-)
dynda Budu ti s tou dopravou věřit (nic jiného mi nezbývá) ![]()
brrr :-DTak to je jasný! No já myslím, že to bude paráda, fakt paráda.;-)
viktorka_od splavu Já nevím, kámoška ma za manžela Američana a přijde mi, ze tam prostě v urcitejch oborech fakt jinak makaj než tady. On se pak přestěhoval za ní do ČR, a měl tady trošku pracovní sok, pak byl rok v Rakousku a to ho dodělalo úplně:-D. No a ty dva týdny dovolené, tak třeba si je nemůže vzít zrovna v srpnu nebo tak, mně na tom nepřijde nic k podivu.
Jak píšeš, očekávání dětí jsou dost skromná, celé to může dopadnout jedině dobře.
viktorka_od splavu On tam není regulérně zaměstnaný, je stipendista a jak jsem pochopila s šéfem si úplně nesedli. K tomu si připočítej, že není až tak průbojný. Údajně lidi dostávají max. tři dny volna.
On má tu stáž teda na 9 měsíců plus měsíc cestování, tak se trochu spoléhám, že by to šlo nějak prokombinovat. Akorát už hlásil, že se předpokládá, že bude i ten desátý měsíc v laborce. Jsou to magoři, doufám, že z toho bude aspoň Nobelovka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my