Dadoo jo, už jsem ji našla. Jakou jsi vzala velikost?
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska já určitě L. Abych se vešla přes prsa. A až se vejdou, určitě nebude vadit volnější. ![]()
Dadoo no váhám, váhám, ruka mě svrbí ![]()
EDIT - vyřešeno, už je tam jen 44 a ta by mi asi byla velká.
brrr
Já mám Ameriku tak ráda, mně by stačilo jenom dýchat ten vzduch tam
. Neboj, za dva tři dny se rozkoukáte, najdete si oblíbená místa na jídlo, na posezení někde venku, rozhodnete se, co chcete vidět. Řízení tam je nakonec podle mě jednodušší, než si to člověk představuje, všude je tam spousta místa, ty silnice jsou vymyšlený tak, aby mohl řídit i velice podprůměrný Američan
a budete mít celé dny pro sebe, tak si můžete plánovat cesty mimo špičku. Nebo holt hromadná doprava. To zvládnete a určitě si to užijete. Kluci budou nadšení.
Amen! Re rizeni obzvlast. Jak tu nekdo psal s tou jizni Italii, tak to je presny :)
continuity 2 tydny je bezny standart pri nastupu na vetsinu mist v US i Kanade, neslysela jsem, ze by nekdo nastoupil do prace a nemel zadnou dovolenou. US to nema regulovane zakonem, ale naprosta vetsina, i v soukromem sektoru, to zamestnancum da. Roste to s poctem dni. Ja to pred prijezdem nevedela, vubec me nenapadlo to zjistovat, takze prekvapeni. Ted uz mam asi 30 dni rocne, plus mame 10 dni volno na vanoce jako bonus a C ma 12 dni svatku rocne, tak je to v pohode :)
brrr Bude to super!!! Kdy jedete? Nejak se jim rozsoupl Covid trochu tedka. Ale zase stoupla vakcinace!
COS - šaty
Tak jsem je nakonec koupila, však já je unosím. ![]()
Jak jinak na černé šaty vůbec nejsem, tak tyto mě prostě oslovují.
A nějak i souzní s mou náladou, vyslovně hrozný to (už) není, ale radostí taky neskáču, patová situace trvá, mám ti takový pocit, že ty šaty prostě potřebuju.
Takže historický okamžik č. 2 - černé šaty.
Kokoska jj COS . Někdo mi ti před časem doporučil asymetrickou košili a od té doby mi ležela v hlavě.
To já jsem ti ji myslím nutila
Dobrej kauf ![]()
barbucha tak dík
strašně moc se mi líbí, doufám, že mi přes prsa bude.
Docela jsem už splaskla, ale materiálu je tam pořád dost.
![]()
Tak jestli jsi vzala L (nebo tam měli čísla? už ji nevidím nikde), mělo by to bejt dobrý...
... až se zima zeptá... ![]()

RoSa ty vypadaj lakave! Odkud?
711990 zalando... ale už jsou vyprodaný, dokonce i ty okrajový velikosti 36 a 42
RoSa tyjo, ty jsou dobry..!!![]()
RoSa
utesuju se tim, ze by se mi do nich nevesla ma statna lytka!
Pavlena dík! no mám z nich radost
No aby ses nepochlubila! Zvlášť když už je nemaj ![]()
RoSa ty jsou bozi, taky bych se na 90 procent nevlezla, tak me to nastesti nemusi trapit...
RoSa no dala jsem si sledovani, treba se stane zazrak:))
0zero7 Frčíme příští pátek. Na měsíc.
Btw. nemám, co na sebe (žádné letní šaty).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my