Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline continuity
42660 příspěvků moje polička 08. srpna 2021 22:48

brrr tak v Americe nějakou zákonnou dovolenou, notebene v delce, na kterou jsme zvyklí tady v Europe, vůbec neznají. Myslím, že ze zákona nemají vůbec nic a musí se to vyjednávat. Běžné je třeba, že na začátku 10 dní a po několika odpracovaných letech něco navíc. 

Takže to, že si berou tři dny opravdu může být normální. 

Ale já si myslím, že to zvládnete, řízení je podle muže jednodušší, rychlost je docela omezena a piráty silnic moc nepotkaval.

Já bych teda vyjela i do těch hor a lesů kolem.

Offline viktorka_od splavu
49178 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 07:09

brrr Nobelovka

49178 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 07:11

continuity no jak psala br tak zaměstnán klasicky tam není to bych se o tom vůbec nebavila spíš mi přesně šlo o tu ne/průbojnost prostě kvůli rodině bych já teda dost zatlačila. Ale chápu že nobelovka je nobelovka

Offline letfenixa
10838 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 07:19

brrr super nákup! Užijete si to!

Offline Garfie
28426 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 08:17

brrr  paráda! Moc ti to přeju a závidím taky! :-)

Neboj, bude to úplně v pohodě a nebude se ti chtít domů, užijete si to hrozně moc, já tu cestu plánovala loni a nevěděla jsem, co dřív! Ani řízení bych se nebála, jestli jsi zvyklá hodně jezdit u nás, naopak myslím, že s jejich řidičáky v 16ti a širokými pruhy to bude na pohodu, rozhodně bych se víc bála někde na jihu Itálie. 

viktorka_od splavu Já bych si to stopro užila bez chlapa, jen teda ideálně i bez dětí!

49178 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 08:18

Garfie no jezus!

Offline Kokoska
34634 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 09:49

viktorka_od splavu chtela bych videt, kdyz nekam nastoupis za urcitych podminek, ktere odsouhlasis, je to treba prestizni zalezitost a pracujes v kolektivu, ktery navic vedes, jak by sis dupla. Ale ty asi jo, tobe by se uklonili a rekli jiste, jak si prejete, my s vyzkumem pockame, az si udelate s rodinou vylet. Ja mam teda pocit, ze v pripadech, jak popisuje brrr , je kazdymu jedno, jestli ma zamestnanec / stazista rodinu nebo ne. 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 10:05
Reakce na Ellen:

Včera jsem koupila svoje první COSí šaty.

Mám pocit historického okamžiku.

https://www.cosstores.com/en_eur/women/womenswear/dresses/product.gathered-dress-turquoise.1027941001.html

​Historický okamžik, a čo spokojnosť? Aj ja som tento rok zažila historický okamžik kúpou prvých šiat a milo ma cosácka kvalita prekvapila. A že som dlho odolávala.

Offline Aranel
6545 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 10:11

brrr S mužem je to samozřejmě škoda, ale jinak se dá měsíc v L. A. určitě krásně strávit jen očumováním, cestováním, mořem, muzeem... (...hambáčema)

razorblade A víš, co je úplně nejlepší? Budeš to mít blízko ke Catherinne ! Takže dvojitá gratulace!

Offline Karja
44428 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 10:14

Kokoska Přesně, navíc je to jenom na rok, proč by mu to jako měli umožnit, když on to jakoby nemá už moznost nějak vrátit nebo ustoupit zase příště. Chápu, že je to něco prestižního, tak ať šoupe nohama, navíc když je to jen dočasně. 

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 10:23

milacka 

Já mám vždycky ve všem zpoždění! Přišlo mi to tu už moc masový... a ejhle, on je důvod. Ty šaty jsou moc fajn, a aktuálně řeším ještě jeden podobný model... (když už, tak už)

Offline notna
9363 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 10:26

viktorka_od splavuTo snad nemůžeš myslet vážně, ne? Na zahraničním stipendiu, když se podílí na nějakém výzkumu? Asi je to jeho práce snů, na kterou se musel nemálo snažit. Určitě je mu taky líto, že se s rodinou uvidí jen večer. Tak mu to přece ještě nebudu dělat horší a nutit, aby víc zatlačil...

brrr Chápu tvoje obavy, taky bych z toho měla nervy. ale určitě se rozkoukáš rychle a s kluky si to užijete.

49178 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 10:57

notna rekla bych ze bez podrobnejsich informaci to kazdy posuzuje dle sebe, me treba dokud brr nenapsala ze aspiruje na nobelovku (at uz v nadsazce ci ne) nic takoveho nenapadlo. 

Offline Kokoska
34634 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 11:49

viktorka_od splavu hele, i kdyby byl jako pomocna sila v podradnym postaveni, coz neni, ma to svou cenu treba pro dalsi karieru, jiste dostane nejaky posudek a nikdo s mozkem v hlave by nedelal zbytecny ofuky kdyz vi, jaky jsou tam zvyky. Je to tak tezky pochopit i bez detailnich informaci o naplni prace?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 11:59

Aranel no to je pravda! Moje vlasy mely bejt u holice uz tak pred ctvrt rokem

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 11. srpna 2021 09:37

Offline Kokoska
34634 příspěvků moje polička 11. srpna 2021 10:42

Dadoo ta je pěkná, odkud?

Offline clothilde
2040 příspěvků moje polička 11. srpna 2021 11:01

Dadoo je krasna, taky o ni premyslim

Kokoska COS

Offline Kokoska
34634 příspěvků moje polička 11. srpna 2021 11:05

clothilde jo? Koukala jsem tam a nevšimla jsem si, projedu to ještě jednou. Něco takového by se mi hodilo, jen si nejsem jistá, jak by to vypadalo na větším poprsí.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 11. srpna 2021 11:08

Kokoska jj COS . Někdo mi ti před časem doporučil asymetrickou košili a od té doby mi ležela v hlavě.

Tak jsem po ní skočila.

Buď mi už bude, nebo bude ještě čekat.. Ale mám ji.

clothilde Kokoska děkuju, mám z ní radost, snad mě to nepřejde