Tak přece si v létě nebudeš kupovat žabky, žejo...ty se kupujou zásadně v zimě![]()
Ale jsou moc pěkný, taky by se mi nějaké takové hodily.
Tak přece si v létě nebudeš kupovat žabky, žejo...ty se kupujou zásadně v zimě![]()
Ale jsou moc pěkný, taky by se mi nějaké takové hodily.
brrr parada! Muzes tam i nakoupit, budes mit to auto tak v pohode. Jestli mas lneny veci, tak si je vem (pokud ti nevadi jak se nnosi a ze se mackaji trochu), ta vlhkost od Pacifiku uplne zmeni teploty a pocit z klimatu.
Ale jo, když tu černou doplníš nějakým barevným doplňkem, tak to bude cajk![]()
.
A červenou rtěnkou! ![]()
Ellen No tou především
!!!
kupovala som ich minulý rok a sú maximálne pohodlné, výborne sa v nich chodí, nič netlačí![]()
jo a ještě tyhle...

Tak jsem se konečně dočkala vzorované sukně.-)

nellielovett ta je pekna, odkud?
Candance když nevíš, vsaď na COS![]()
nellielovett Krásná.
Já měla zálusk na ty šaty, ale byly mi velké.
tina ja si chtela byt jista
Candance COS ![]()
Sweet Potato vzala jsem pro jistotu více velikostí, tak snad mi jedna bude. ????
nellielovett tá je pekná. Som zvedavá na kombinácie v outfitovom vlákne :)
Kalhoty a sako, začínám se těšit na podzim

Kora To vypadá dobře :-).
999 akorát to sako má fakt výrazný ramenní vycpávky. Už jsem si od těch devadesatek nějak odvykla. ![]()
Kora jsem si koupila triko s vycpávkama a furt nevím, jestli je nemám vypárat...
Takže se to nosí?
tina no jo![]()
Dnes som navštívila Cos

a potom H&M

Ten zubár sa mi dosť predražil ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.