Renusatko Ty vitamíny má Marek Zapoměl jen jedny? Nemohla bys mi poslat odkaz? Podpořím to i zevnitř. :-) Udělám cokoliv, do Turecka na transplataci vlasů nechci! ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
999 To jsou prece ty, co jsem si tam s tebou koupila.![]()
viktorka_od splavu To jsem taky měla, teda jen vzorek a po vyzkoušení vzorku jsem do balení nešla. Nepřišlo mi to tak zázračné. Moc mi to ty vlasy "zatížílo". Měla jsem je takové rovné, hladké, ale totálně bez objemu. Zase možná na tvoje to bude mít dobrý efekt a možná to bude zrovna to, co potřebuješ.
Luna Aha, já mám dost :-).
...tak to není pro mě. Já mám vlasy zdravé, nebarvené, lesklé. Teoreticky nepotřebuji ani kondicionér. Já spíš potřebuji něco na podporu růstu v období, kdy mi více padají.
A na to mi nejvíce pomohla tato séra:
)ty stránky doporučuji k prostudování - jsou výborné!!)
https://www.kudrnatevlasy.cz/products/pretty-curly-girl-happy-hair-growth-serum
https://www.kudrnatevlasy.cz/collections/oleje-sera/products/curlsmith-scalp-stimulating-booster
Renusatko Tak vitamíny objednány. Díky.
zlatahouba Luna prosim, jakou mate velikost v porovnani s ostatnimi cos saty?
...ok, tak jinak - máš suché, porézní vlasy. Tak pro Tebe ten přípravek asi dobrý. Já mám vlasy lesklé, zdravé, neporézní. Takže mě by to spíše vlasy dost zatížilo. Si myslím.
No, fakt doporučuji pročíst stránky kudrnatevlasy. Přesně pro Tebe![]()
Miru diky, to uz mam za sebou davno:-) bohuzel zadny z tech rad ani pripravku nepomohly:-P
viktorka_od splavu Zázračná molekula, průlom v biologických vědách? Akva a sacharóza?![]()
Sweet Potato tyo nevim, tomu prd rozumim. na zazraky samo neverim, ale... zkusit se musi vsecko;-)
K18 Mask
Water (Aqua) (Eau), Alcohol Denat., Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Polysorbate 20, sh- Oligopeptide-78, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Isopropyl Alcohol, Tocopherol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Geraniol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol.
viktorka_od splavu Složení jsem nezkoumala, houby tomu rozumím, ale ty oslavné "odborné" výkřiky by mne odradily.
Silan silanizuje, blahé paměti.
Tři podprsenky v Tchibu. Hledala jsem nějaké hezké bez kostic, no a jsem docela nadšená, jsou strašně příjemné a výborně sedí, i když jsem musela vzít o číslo větší obvod, abych se vešla do košíčků.
Vůbec jsem netušila, že to vyřeším zrovna v Tchibu.
viktorka_od splavu když tam čtu ty psenicne proteiny, přemýšlím, že ta paní na MP, co si myla vlasy moukou to měla asi levnější. ![]()
...nepomohly.? I když i ženy s afro typem vlasů mají po používání vhodných přípravků a dodržování postupů své vlasy hladké, a kudrny definované.?.
viktorka_od splavu nechci ti šlápnout do bábovek s tím vlasovým zázrakem, ale ve složení není teda nic, co by ospravedlnilo tu cenu, dle mého. Na restrukturalizaci pórézních vlasů je potřeba protein- v té masce je peptid i protein, ale to je podle mě i v jiných produktech s nižší cenou...
Lamicka já si vzala s, ostatní cosí věci mám taky většinou s, až šaty přijdou, dám hlášení
continuity Taky tam na ně chodím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my