bezva nákup!.![]()
(a jakou kúru na ty vlasy, prosím.?.)
Miru Kadernice mi doporučila densifique od kerastase. Tak jsem zvědavá, protože mě opravdu chytá panika, že oplešatím. To ona mě navedla hned na covid. Že to má teď její kolega- tu ztrátu vlasů po covidu. Anebo taky po prodělaném stresu.
...aha... Tu řadu mi doporučovala i známá(zdravotní sestra), byla s ní taky velmi spokojená.
(covid jsem měla taky. Kadeřnice říkala, že když bych chtěla, aby mi vlasy na jaře a na podzim tolik nepadaly, musí se brát různý ty vitamíny tak čtvrt roku dopředu, prostě se jako nadopovat... Já si zas koupila a vypotřebovala dvě různá séra z "kudrnatevlasy.cz" - fungují, a jedno klasické od Plantur21)
ionicera tu radu mam, je dobra. System Nioxin je ale lepsi
Lamicka dekuji:)
Miru ionicera já beru na vlasy vitamíny od Michala Zapomněla. Dva měsíce se to bere a dva ne. Letos mi dost rychle rostou a teď na podzim mi nepadají a celkově jich mám viditelně víc. Mám za sebou dvě balení. Jelikož nestíhám jet k neteři, tak mám teď strašné konce, ale zase potom může stříhat větší kus.
...já vím, že jsi o tomhle už psala. Jenže ta cena... No, ale zase, když to funguje. A ve finále - když člověk zkouší x výrobků, co zabere, tak tohle má asi hned efekt, resp. nakonec stejný prachy, ne-li míň.
Díky za připomenutí![]()
PS: zajímalo by mě, co by na to řekla prďola
Jestli obsah těch ingrediencí je velký/dobrý nebo normální v porovnání s jinými výrobky obdobného typu..?.
Miru krome bylin tam jsou vitaminy B, D, zinek, zelezo, lysin. Podle me se da vse sehnat a uzivat levneji.
...právě, o to mi jde - o to, jaké množství těch složek tam je na jednu tabletu. Jako sama vidím, že ty složky dobré jsou. Ale kolikrát, i u jiných vitamínových doplňků záleží na obsahu složek v tabletě versus cena... Jestli to cenově není přestřelený...
ionicera ja jsem po covidu taky vypelichana. Zkousela jsem trimesicni kuri revalid (tablety + serum), misto zlepseni vlasu mam 10 kg nahore, pac to bylo plny vitaminu b, kterej podporuje chut k jidlu. Tak bacha na to![]()
Vitamín B podporuje chuť k jídlu? Ale to by mělo být na pribalovem letáku! ![]()
A jestli to tam je, tak asi většími písmeny a pro mě raději piktogramy...
Pavlena Miru To by se asi dalo i složit levněji, ale nemám na to čas a tohle je po dvaceti letech zkoušení první, co mi pomohlo úplně očividně a ještě mi to nevadí na žaludek. A zase když to rozpočítám na rok, tak je to 360 Kč na měsíc. Je pravda, že já klidně dám i ty peníze za to, protože mimoto si vlasy jen umývám pevným šampónem, teď jednou za týden, a to je pár korun. Nic jiného si na ně nedávám, kadeřnici mám doma, takže stříhání je zdarma a nemám kolem vlasů žádné další vydání.
...jasný...![]()
Mytí jednou za týden.? Pro mě je mega úspěch, když meju obden, jinak denně. Moje vlasy jinak vypadají šíleně, teda já v nich![]()
Miru Já jsem myla denně, někdy i 2x, mám jich málo, hodně jemné a dlouhé. Pomohl mi ten tuhý šampón a postupně se to zlepšovalo. Teď i ty kůry. Já to jen ráno přefouknu kulmofénem a je to v pohodě. Zvládají i posilovnu 3x za týden.
tyhle a ještě ty co sem dávala jinx, no, nejlepší pro mně sem nechodit... 
zlatahouba Ty jsou hezký, těch jsem si v obchodě nevšimla.
999 on line je mají ve slevě
zlatahouba Díky :-)
...tak ty jsou krásný, ty bych taky brala!.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.