Zarinya vsak te nikdo nenuti![]()
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu no,diky bohu.![]()
viktorka_od splavu tie saty bez rukavov su super. Odkial ze?
Janulik03 COS ve slevach, mám je taky.
Akorát jsem přidala par stehů, aby se tak nerozeviraly na prsou.
eM ahha dik ale nenasla som
eM to asi na velky prsa nebude vubec, ze?
baltik na těch posledních fotkách má pod tim černý tílko - to by možná šlo...? ![]()
baltik Myslím, že ne. Nebo s tím tím tílkem, jak píše RoSa... ale to se mi teda moc nelíbí.
eM dakujem si zlata. Pozeram ze ma vystrih aj na chrbte tak to eeeee. Ale su pekne
viktorka_od splavu Ty první si rozhodně nech a kdyžtak tam přidej steh.
Prosím, kdo jste byl teď někdy v cos, už tam mají svetry? Konkrétně bych ráda tenhle oversized kašmír, nevšiml jste si někdo?
Svetr
Karja Dneska máš básnické střevo, jak tak čtu tu radu pro Viktorku ![]()
Karja steh nepomůže, resp. brzo by rupnul, ony ty pruhy přes prsa jsou prostě jen rovný pruhy. ta titulní modelka má na sobě taky čtyřicítku nejspíš, takhle jsem v tom vypadala v obchodě, jenže v pase bylo 20 cm navíc. když jsou v těle akorát, tak tam na prsa není žádný prostor
baltik na těch posledních fotkách má pod tim černý tílko - to by možná šlo...?
už je mám zabalený na vrácení ale asi to s tím tílkem ještě zkusím... jojo ta kočka na konci má správnou velikost a tím pádem musí mít to tílko![]()
brrr a ,,kozy venku nech,,;-)
Teda rozmarilost strašná, ale Watch4 se mi vubec nelíbí a bojím se, že tyto už neseženu.

viktorka_od splavu Škoda no, já to blíž nezkoumala. Jako je to fakt slušivé.
Karja mě to teda štve uplně děsně, já se do nich v tom obchodě zamilovala a číhala na ně na webu až bude velikost, ještě by byla varianta že by 38 mohla sednout líp, holt bych se mohla trochu najíst;-) jenže ta prostě nebyla a neni:-((
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my