nellielovett Krasny vyber, i to kimono. Akorat se nesmim inspirovat, prvni tribzleva jsem taky lehce uvazovala. Absyntovku mam, prekvapive neprectenou. A jsem zvedava hlavne na Grandhotel, takze recnzi prosim.
Co jste si dnes koupili/y?
Jos díky. Dočtu Děti Volhy a jdu na Grandhotel.)
Přišly ty hadí boty a jsou skvělý, jen nevím, jak se z nich budu vyzouvat bez pomoci.![]()
![]()

Lamicka budeš potřebovat komornou. Některé nákupy se holt prodraží![]()
Lamicka ha presne to som skonstatovala pri mojich novych bagancoch. Normalne som zvazovala ze by mi muz nainstaloval niekde vyzuvak.

Janulik03 já si z dětství pamatuju zouvák litinový ve tvaru roháče... https://obchudekuradky.mimishop.cz/detail/6683490/litinovy-zouvak-obuvi

RoSa ten je teda zaujimavy. Ale ten vyzuvak si asi objednam. Fakt nechcem zostat niekedy zaseknuta v cizmach. Ze uz davno ho nemame ![]()
Lamicka tak sup s nim na zahradu a daj do cizmy petunie ![]()
nellielovett kimono je krásne
nellielovett Odkud prosím kimono? Je krásné.
Lamicka my jsme ho taky měli, ale myslím, že už se rozbil:(
Lamicka Neni to takovy ten nazev Amina? Mam je ve vinove/hladke a v podstate je nenosim, pac se do toho furt cpat
To fakt chces...
Lamicka to sem zapomnela rict, ze v obchode me z nich vyzouval kamarad![]()
nellielovett moc hezky nakup, brala bych to taky :)
ty boty mi pripomnely, jak jsem se kdysi, uz je to fakt davno, naprosto silene zasekla v kabince v mangu. Do smrti na to nezapomenu, jak ty saty nesly ani tam, ani zpet, ja v nich mela hlavu a cely hrudnik a snazila se sama sebe presvedcit, ze mam hlavne zustat v klidu a klidne dychat. Trikat fuj, si na to vzpomenu a je mi zle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my