Nápisy moc nemusím, ale ty kalhoty vypadaj výborně ![]()
Radosti není nikdy dost ![]()
Dalia Včera byla o podobném tematu moc pěkná 13. komnaty Aničky Slováčkové.
...kožené

...děkuji, jo, pohodlné jsou.
No, hlavně mě dostala kvalita kůže a cena
(u nás ve slevě za 999,- káčé)![]()
Miru Ta barva je sice dost specifická (kombinovat s čím - černou, šedou, béžovou...?), ale zase pokud to vychytáš, posune outfit o dost výš. A cena je vskutku vstřícná. Řekla bych, že teď je na výhodné nákupy zimních bot nejlepší doba - ony se ty loňské a letošní kolekce v podstatě neliší. Ulovila jsem loňský model za poloviční cenu.
...jj, máš pravdu
Miru weinbrenner? Mam je taky, ta barva je krasna. Kuze je vazne kvalitni a pevna, ale ani po trech letech nepovolila a zere mi paty ![]()
jj, přesně ty. No, představ si, že při prvním zkoušení mě paty taky dřely. Jenže mně se tak líbily, že mě napadlo, vzít si ty zkušební silonové ponožky(měla jsem na noze bavlněné krajkové ponožky a ty dřely) a je to ok
Ke všemu, kůže povolí. A až poprvé v nich vyrazím, dám třeba preventivně na paty náplast. Ale v těch silonkách to bylo dobrý.
Boty jsou skvělý!
Dalia Včera byla o podobném tematu moc pěkná 13. komnaty Aničky Slováčkové.
Tak to jsem neviděla. Zajímalo by mě to.
barbucha To máš pravdu! Člověk by si měl tu radost ordinovat, jak jen to jde. ![]()
Hanka H Děkuji, Hani!
Naživo je ještě krásnější. A jak krásně voní novotou a kůží! Včera jsem vyčetla, že by se nová kožená kabelka měla také ošetřit nějakou impregnací. Mám doma impregnační sprej na kožené boty, tak snad mohu tím.
Miru Pěkné boty. Tento styl mám na chladné období také ráda.
Dalia Můžeš impregnovat sprejem na kůži.
Miru Pěkný boty, přesně takový typ potřebuju. Minulý rok jsem si vzpomněla pozdě,tak letos bych snad nějaké mohla ulovit.
Miru Kde jsi je prosím kupovala, velikostně sedí?
ionicera
... děkuji, to jsem ráda.
Miru Díky. Netrvám na této značce, ale chtěla bych tento typ boty - zavazovací a neklouzavé, kožené.
whiskas značka je jinak super - mám od nich už pět let sandály, nešetřím je a furt držej
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.