continuity dekuju, prave jako darky se mi to moc libi..!
Co jste si dnes koupili/y?
marieu ja mam od didricksons na ceste vetrovku, tak jsem taky zvedava.
Pavlena zrovna ty sumivky byly jednu dobu mezi dětma hrozně populární a jsou v drogeriích docela drahé. Teď už si je rád dá do vany u nás úplně každý.
Jinak jogurtový prášek můžeš vynechat, ruzovou vodu taky - akorát pak mozna budeš muset přidat kapku tekutiny - buď malinko vody nebo líh nebo víc másla. Okvetne lístky můžeš vynechat taky, podle mě to akorát zadela vanu.
Pokud nemáš formu na koule, tak to lze natlačit do košíčků na muffiny - pokud jsou nějaké vánoční, vypadá to fakt dobře.
Tak ať se dílo povede.
continuity dalo by se to dát do silikonových forem?
MaeGandal to nevím, spíš ne. je potřeba to hodně stlačit, jinak se to rozpadá. to by možná už bylo lepší udělat koule v ruce - ale nebudou tak hezké. Já mám klasický plech muffiny.
Ale ta forma na koule nestojí zas tak moc.
continuity aha, díky, formu na muffiny mám, tak použijeme tu. Jen jsem doufala v zajímavé tvary
Prosím, nevíte někdo jestli mají tyhle manzestrove šaty COS v obchodech?

V Pařížské je před 2 týdny měli.
Kora meli je i minulou stredu Obe barvy Vsechny velikosti
Ronna to zcela určitě nevyjde, chci ji v originále, mám v plánu malý výlet do Londýna
Můj první nákup u COS někdy před měsícem - kolektivní scuba šaty a scuba mikina. Jsou mi tak příjemné na nošení, že dnes jsem objednala scuba top a scuba sukni
. Asi to byly posledni kusy, protože teď už na webu nejsou. Tak doufám, že se příští týden neobjevím na jarmarku.
v COS šaty, v popisu je oversized. Tak snad nebudou moc velke
clothilde ty jsou pekny, prosim dala bys pak vedet? Ty jsi mala, ze? Jestli si te nepletu.
clothilde hezke, budu se tesit na recenzi :)
Lamickabezne nosim velikost 38 a měřím 167cm. S COS mam zkušenost, že když napíšou oversize, tak mi xs býva ok
ale posledni dobou je to trošku sazka do loterie
Kokoska didriksons?
moora ne, to bylo neco jinyho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my