Mini Oboje boty super
.
Co jste si dnes koupili/y?
continuity Ano, tímto děkuji za odpověď. Jsou oproti Vagabondům i o něco vyšší, malinko, ale jdou pak více ohrnout kalhoty :-D. Neměla jsem čas na zkoumání, jen jsem je v rychlosti vyzkoušela s tím, že se rozhodnu. Díky :-).
whiskas za mě Geoxy kvalitou naprosto super a taky pohodlnější a tyhle jsou vzhledově OK
Luna moc pekny!
tina Děkuji. Už je mám na výdejně (sakra, to byla rychlost :-D). V sobotu si pro ně skočím (možná už zítra,na uklidněnou po volbách
).
Mně se zdá, že tento typ bot se často trochu krabatí kolem zevní strany kotníku, ale to je asi normální, pokud nejsou z hroší kůže :-D. Už jsem podobných zkoušela několik a jediné, které to nedělaly, byly fakt tuhoše od Lasocki.
Ty "moje" vypadají na noze podobně jako tyto z fotky, ale jsou o něco nižší a lépe mi sedí. Zkoušela jsem i tyhle, ale byly mi tak divně široké. Takže jen pro představu.

Luna seš hustá
(jako je to dobrý!)
whiskas jinak ještě ty velikosti mi u nich připadaj lehce větší, tak snad jsi trefila dobře
tina Já je zkoušela a kupodivu 38 o.k., byť ty druhé byly fakt nějak větší. Půlky stejně neměli a celé číslo už by bylo moc.
Ale souhlas, na velikosti už není spolehnutí, ať u bot, nebo u oblečení.
whiskas myslím, že lehký krabacení je v pořádku...
whiskas Mne se zdaji fajn oboje.
Jinak ja jsem chtela tyhle a prodavacka ve Vagabondu mi rika: Jooo tak tyhle teda nemame, ale pockejte si na leto, budou ve sleve.
Tvl, jasne, kdyz je potrebuju hned...![]()

Luna
tak to je výborná odpověď, taková potěšující. Které to jsou? Vagabondy mi poněkud splývají.
whiskas on asi jak kterej model, něco odpovídalo a někde to chtělo vzít menší, naopak nikdy. A jako kdybych se některých nezbavila proto, že se mi už nelíbily, tak je snad nosím i po deseti letech. Jen jedny mokasíny jsem fakt prochodila.
whiskas Jsou to Cosmo.
To je super nazev. A bohuzel se mi ted rozpadaji velmi podobne a hledam rychlou nahradu a nechci nizke Marteny.
whiskas dekuji!
Luna já nízký marteny už skoro tři týdny rozšlapávám doma:) Ještě jsem neměla odvahu vzít je ven.
tina Já to mám takto s velikostmi u bot Högl. Tam mám rozdíl i číslo a půl a některé (většinou sandály) mi bohužel nesedí skoro nikdy - tedy z těch, které jsem zkoušela.
Děkuji za reference :-). Snad mi padnou i při zkoušení v klidu a obou bot :-D.
whiskas Hogl mi taky přijde lehce větší
Luna Podobné mi přijdou Kenova - mám je a mám je ráda :-D. Ale jsou tedy nižší, nemají takovou platformu.
Mini Fakt povedené.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my