Pinot Noir Ty jsou super. Já letos vyzvedla všechny ozdoby z chalupy a kluci už roky chtějí barevný stromek, jak býval na chalupě. Tak letos bude a ty svíčky k němu budou perfektní. Já teda vezu i ty klasické, ale s naším pošahaným kocourem bych měla strach.
Co jste si dnes koupili/y?
Dýky! ja se hlavně u těch parafínových bojím, že by byly brzo poškrábané.
Já mám ještě kromě klasických světýlek, takov svítící rolničky na řetězu a ty si chci nechat na stromečku určitě. Ty světelné řetězy ráda zruším.
continuity Renusatko uvidím, jestli nepoužijeme i ten klasický řetěz, mně bude líto nechat své oblíbené svítící muchomůrky v krabici ![]()
Právě u těch voskových se taky bojím, že se brzo poškodí.
Žádám vážené přispěvatelky, aby nahlédly do kalendáře - kde překvapivě zjistí, že je teprve začátek října!!!
barbucha no co, no co. Když to nekoupím ted, v prosinci je uz nesezenu.
Letos to teda bude asi dlouhý, děti uz dva týdny mluví o Halloweenu. Jsme nějací napřed.
Pinot Noir Sweet Potato a kolik jich máte na jak velký stromeček? Dvanact se mi zdá málo i na malý co kupujeme my. Takže třicet? Au, to je zas peněz :)
Ale chci je už dva roky a vzpomněla jsem si pozdě a už nebyly!! barbucha
continuity to je za chvíli, já dneska akorát přihlásila kluky na nějakou akci v DDM.
žluťásek 12 na stromek cca metr a půl. Těch hříbkům, které máme, je taky 12. Málo mi to nikdy nepřipadalo. 30, to by mi připadalo přeplácané.
![]()
![]()
![]()
Tak jsem si taky objednala kolektivní světýlka.
Sweet Potato jsi osvětlovací trendsetter ![]()
žluťásek mně přišlo 12 málo, tak jsem koupila dvě balení, 24 je už lepší a překvapivě je to v přepočtu na ks levnější než to velké balení
čímž hlásím, že jsem taky kolektivně nakoupila svíčky :)
Pinot Noir Juchú![]()
Vagabond a Royal Republiq

Cosacke saty Vol. 312. Jsou super i rozepnute jako kabát, tohle je rychlozkouska, ty siroke rifle pod tim si jako odmyslete
.

Skoro jsem si dnes koupila tyto boty od Geox:
Je Geox o.k.? Nějak poslední dobou nenakupuji a když tak se vždy zastavím u Vagabond :-D. Připomínají mi Kenova šněrovací, tak nějak "elegantnější".
/geox-turisticka-obuv-d-bleyze-a-d16qda-00043-c9999-cerna.jpg)
Sakra, omlouvám se velmi za špatné vlákno (měla jsem to šoupnout) do koupit nekoupit. Pardon.
Kenova jsem měla na mysli tyto:

whiskas kvalitou je Geox v pohodě, jestli se ptáš na to.
Dadoo Pěkný šaty
. Já jsem na Vinted ukořistila ty "oražovo korálové" se zadním výstřihem, ale
.
Vůbec mi nesluší
, nějak mi nesedí a štve mě to, protože je to tak úžasný materiál.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my