tina No ja mam jedny 20 let stary, mozna jeste starsi. Ale nedokazu je vyhodit.
Nicmene nosit se taky uz nedaji.![]()

tina No ja mam jedny 20 let stary, mozna jeste starsi. Ale nedokazu je vyhodit.
Nicmene nosit se taky uz nedaji.![]()

whiskas Ja platformu prave chci.
Luna A ty tvé šaty se mi líbí. Respektive, asi bych z nich nebyla nadšená v obchodě (u COS častý jev), ale k tobě jdou, takže
.
Luna ty jsou ale hezký.. Já o nich před dvaceti rokama neměla ani ponětí, holt holka z vesnice:)
tina No praveze jsou uzasne, jeste model made in England, jsou strasne tezke a drzi. Akorat mam pocit, ze tvarem jsou na takove ty umelecke studentky. No, proste na holky jako jsem byla ja pred 20 lety
Luna tak umělecky založená jsi a zase i studentka (někde jsi to, myslím, zmiňovala), takže...![]()
![]()
![]()
Přesně tyhle boty jsem si koupila v roce 2000. Projely se mnou kus světa, lítaly, jezdily vším možným a dokonce jely samy lodí několik týdnů. Já jsem je dost zničila uvnitř, ale zvenku je ta kůže nezničitelná.
dynda To je presny. Ja je proste nikdy nevyhodim
To nejsou boty, ale symbol.
Jo, boty mého mládí, ty nejlepší roky.
Luna Ty bych chtěla vidět na noze, hrozně se mi líbí! Udělej nam někdy model jen na doma;-)
Hlásím, že svíčky z Tchiba dorazily a jsou úplně boží! Ještě jednou díky Sweet Potato za loňskou zmínku o nich. A vzala jsem k nim i tyhle svítící koule, taky bezdrátové a s dálkovým ovládáním a taky super!

Karja No kdyz ja mam takovy nereprezentativni nohy.
Ale planuju si vzit jeden den do prace halloweenskej kostym a mozna si k nemu ty boty vezmu.![]()
Pinot Noir Jako já jsem tak nahlodana tím Tchibem, mají tam fakt super věci na ty Vánoce. Ale nebudu utrácet za zbytnosti:-D Budu pevná...Jo a taky nemám peníze:-D
Karja no, já musela šéfovi kývnout na to, že od ledna nastoupím do práce. Potřebuju peníze! Všechno jsem rozfrcala za kytky a víno! No ale jako Vánoce, no, to se nedá ošidit. ![]()
Luna jako myslíš nárty nebo jak? To ti jenom přijde určitě!
Pinot Noir ty koule jsou parádní!
No jasně, doufám, že to píšeš jako odůvodnění pro sebe a ne jako nahlodani pro mě!:-D
Karja tak nějak všeobecně ![]()
Pinot Noir Jo taky se mi hodně líbila ta led větvička:-D
Karja nebudu tam už koukat, nebudu, nebudu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.