Karja narty?
To tu jeste snad nebylo! Ty se snad ani nedaji zmerit!![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Luna Tak jako co máš divnyho na nohách? Šaty nosíš dlouhý, takže kolena to nejsou, očka taky ne, tak me napadly jen nějaký krecaky jak SJP:-D.
Edit: Teda doufám, že to není nic zdravotního! To mě napadlo, ale i tak jsem to prostě vzhledem k délce šatů vyloučila a řekla si, že jseš určitě zase furt kritická;-)!
tina ja mela nizky marteny poprve vcera a pohoda, jen mi roztrhaly novy silonovy ponozky s puntikama, oba palce byly venku :(
Karja nee, nejsem kriticka, nemuzeme mit krasny vsechno, to by byla nuda.
Jinak ZATIIIM asi vsechno v poradku, uvidime v listopadu.![]()
Luna Držím palce! No tak snad nějakej ten outfit v těch botách bude! Maj svy kouzlo prostě!
Drumroll please!! Dorazil Luna original a je naprosto boziiiii. Moc Dekuju!!! Komix nachystanej na nocnim stolku ![]()
![]()
![]()

Sorry za tapetu. Mam Fakt radost!!
tinaTak asi nic
. Přišla mi potvrzující sms a za pár hodin nová sms, že se obchod omlouvá, ale že moji objednávku nelze zrealizovat. Ovšem, že mi nabízí 20% slevu na příští nákup - po telefonické dohodě s online info linkou. No to jsem zvědavá, vsadím se, že až tam zítra zavolám, tak TY body už nebudou, natož s avizovanou slevou.
0zero7 obraz nádhernej, ale ty to máš teda boží celý![]()
0zero7 juu to je nádhera ![]()
Luna je Fakt moc krasnej. Dekuju!!!![]()
![]()
nonemy tina Ounz diky. Jsem moc rada. Uz mi psala kamoska Prej dokud to mas to je super. Jeste bude poptavka :)
chybi to posledni velky platno namalovat, to asi uzraje nejdriv na jare. Jeste se neulezelo.
jeste dam jednu s Lunou. I k plakatum se hodi, presne ten protipol co jsem chtela

0zero7 dekuji!
0zero7 Nádhera! Krásně to tam pasuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my