marieu A jsou moc hezký, viď? :-)
Co jste si dnes koupili/y?
marieu Já jsem v tomhle praštěná, každý rok si přikoupím dvoje až troje plavky :-). Takže taky všechny vypadají jako nové, ani je nestihnu prostřídat
. Na ty Seafolly radši nekouknu, abych si nekoupila další :-).
999 Já jsem teď zásobená nad poměry, protože jsem si koupila ještě dvoudílný černý v Reserved- spodní díl má prakticky stejný střih jako u těch Oysho. A na vršku vypadá dobře ta červená kytka. To se jim doopravdy povedlo.
Sem se odvazala se vzory.![]()

Zarinya vsechno moc hezke! Jakou velikost sis vzala toho cernobileho topu a kalhot?
Na výprodej v COSu nemám úplně nervy, za to v Palladiu budou rekonstruovat Esprit a při nákupu 5ks 50% sleva, takže jsem si pořídila dvoje letní kalhoty, plátěné šaty, z kterých ustrihnu sukni, tričko a šálu.
V Reserved dva dlouhé kardigany za hubičku.
No a právě jsem jedla zmrzlinu ve Františkánské zahradě, když mi chlap zavolal, že nemá kraťasy na vodu. ![]()
Tak jedny pánské plavky v MS.
Špeciálne na tu sukni se dost těším, já to budu mít až na paty.

continuity Krásný nákup!
Děvčata, prosím, není nějaký slevový Cos kód?
Já pořád pokukuji po těch kalhotách co má marieu, nejsem si jaksi jistá velikosti, potřebovala bych asi si vzít dvoje.
rocky díky, vypadá to, že se budu vyskytovat v kanceláři podstatně častěji než poslední tři roky a ještě snad v poslední společnosti, která jdrží jakýsi dress kód.
Budu muset na podzims tím šatníkem něco radikálního udělat.
Antje vzala jsem to v esku a vubec nemam tuseni jak to padne a jak budu vypadat v tom divokym vzoru.![]()
continuity Pěkný! Fakt ti závidim, to oblečení a že to máš kam nosit:-D
Karja víš,že se na to docela těším?
continuity No to bych se taky těšila, pokud bych to neměla nevím třeba hodinu od domu:-D
continuity Poslala jsem ti SZ mimo téma, tak se jen připomínám, aby ti to nezapadlo v korespondenci.
continuity ty šaty jsou takhle na obrazku skvely, uplne je mi lito je budes strihat na sukni
continuity ty saty mela ted kamaradka na moji svatbe, v tmavemodry, a jsou hrozne hezky! A jsem ted zvedava kam pujdes, protoze uz asi neznam firmu, kde se drzi dresscode
(dlouho jsem si myslela ze v takovy pracuju, ale vcerejsi navsteva officu me vyvedla z omylu
)
711990 taky jsem na tu zmenu nedavno vzpominala, kdyz jsem zahledla v restauraci na obedove pauze muze s kravatou
pred 20 lety si meho kolegu v nejmenovanem korporatu predvolali na personalnim, aby mu vycinili, ze si dovolil prijit do prace v zabkach (s zadnymi zakazniky se nestykal)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY