...jo, to já se také kochám vším!., nasávám atmosféru všude a u památek nebo uvnitř jsem vždycky naměkko...
Co jste si dnes koupili/y?
clothilde my si hned na letisti pujcime auto, protoze jedeme nekam do nejaky vesnice za marbellu, kde bydli kamosky kamoska, kterou jedeme navstivit, takze budeme i dost mobilni. Chceme i na gibraltar a do codoby :))))
razorblade závidím! Užij si to. My to plánovali loni, ale nakonec jsme nesehnali levné letenky. Tak teď musím počkat, až mimino trochu odroste.
Miru byla jsem tam v době, kdy jsem o tomhle světě prakticky netušila. Vešla jsem prakticky náhodou do nějaké malé (zpětně viděno vymazlené), portfolio si prakticky nepamatuju. Ale neviděla jsem Chanel ani Dior apod. a rychle jsem se rozloučila. No, dospěla jsem od té doby.
razorblade a vecer nekam na flamenco a sangrii?
razorblade čeká Tě pěkná dovolena, užij si ji!
Kokoska to asi uplne ne. Mne se libi jeden butikovej hotylek uprostred lesu nad pobrezim, tak uvidim. To budeme resit v dalsich tydnech, jestlis e ubytujeme na venkove nebo dole na pobrezi
Pořídila jsem si do auta brýle na dálku. Ty jo, já toho teď vidím. Ale výběr byl teda něco hrozného, zkusila jsem jich asi osmdesát a stejně si stopro jistá nejsem.
razorbladekousek od Gibraltaru je moc pekne mestecko Tarifa a kousek za nim paradni plaze a hlavne obri duna, ktera pozira borovy les. To si nenechte ujit.
Ginger costa de la luz, nejlepsi! v oblasti mezi tarifou a cadizem jsem byla dvakrat a je to tam super ![]()
Dala jsem druhý pokus zrcadlu, raději od jiného prodejce, a oni mi to zase zasílají českou poštou....No tak to radši pojedu otevřít rovnou na sběrný dvůr. Držte palce:-D
Karja jsi nepoučitelná
ale palce drzim
andulka01 Oni tam toho dopravce nepsali, je to obchod s nábytkem, myslela jsem, že mají nějaký toptrans nebo tak něco:-D.
andulka01 Když tě tu mám v nákupech. Ty sis jednou kupovala nějaká nádobí od Excelsy, že? nějaké ty rybky? Je to dobré nádobí, je na tom ta cena znát? Potřebuju právě celý set, chci obyčejný bílý, ne moc drahý, ale zase ne Ikeu, mám ráda, když je talíř hezký.
andulka01 jj, jasný, tak to jsem si to spletla, ty ryby mi přišly hodně povědové. No chápu, já jsem včera dětem koupila hrozně hezké nádobí v Sinsay, nebudu ho snad dávat ani do myčky, aby ten vzor hned neslezl:-D. Ale prostě, to se tak vyvedlo, že to budu šetřit.-D
Karja uka!
andulka01 Jako je to dětský vzor, moc od toho nečekejhttps://www.sinsay.com/cz/cz/detska-sada-nadobi-056al-mlc?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIg6HE1ZWehAMVYT8GAB23xArzEAQYASABEgIiW_D_BwE
Modrá je jejich nejoblíbenější barva a jednorožci taky. A je to fakt takové jemné, že se to líbí i mně;-)
Karja pěkné, škoda, že neteř už není jednorožcová
Karja my sme kúpili pred Vianocami sadu tanier a miska v Pepcu, a musí sa to len ručne umývať. Ale je to pekné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY