Sweet Potato doneseš ukázat na sraz?
Co jste si dnes koupili/y?
ddík za potvrzení
Je moc hezká. A tobě tahle barva prostě sluší.
jerry Kuju.
Sweet Potato bunda vyzerá zaujjmavo. Pekna farba.
andulka01 999 pokud neznáte, zajímavé tipy na zasutá místa a památky v Římě má profil Live Virtual Guide na IG. Těším se, až holky odrostou, abychom si ho dali znovu ❤️
Sweet Potato ta bunda ti moc sekne!
jerry
Můj syn má jet v červnu navštívit Rijksmuseum se školou. Chtějí koupit lístky na místě, bez rezervace. Přijde mi to jako nesmysl.
Jak dlouho dopředu to jde objednat?
Závisí od výstavy...bežne sa dá "skoro na mieste", "skoro" píšem preto, že aj tam treba onlajn, aj keď sa to dá aj z mobilu od brány, ak je tam nejaká zaujímavejšia výstava práve, tak radšej s predstihom. Inak ako online sa lístky kúpiť nedajú. Takže ak majú predstavu nejakej pokladne, nech ju rýchlo zaženú.
Ak chcú aj Van Gogha oproti, tak tam určite aspoň pár dní vopred.
marieu Díky, to jsem neznala.
Sweet Potato dobrá je..!![]()
Miru Já ne, možná to tentokrát změním :-).
...uáá! Být v Itálii a nevlézt do parfumerky?!![]()
![]()
Miru Já nejdřív umění, pak restaurace a nakonec hadry :-). Tak třeba i na ty parfémy dojde.
...jasné. Tak budu moc ráda, když pak napíšeš...![]()
Aha, díky, předám dál, ať není velké zklamání.
Vlevo za rohem od Španělských schodů prodávají Carthusii![]()
...Carthusii jsem měla, dvě vůně. Ta značka - to je takový italský, byť kvalitní, mainstream.
Sice jsou už několik století, ale kompozičně jsou takové..?., "jenom" radostné, "hodné", nemají v sobě trochu "špíny", "temna", prostě podprahově "něco navíc"...
Jsem takovej parfémovej "vrták", ráda bych narazila na aspoň nějakou značku, co mám v tužebníku(třeba Lorenzo Pazzaglia, Simone Andreoli, Giardini di Toscana a další...)
To víš, to ti kartuziani, to je samý Ora et labora a temno mají zakázaný :)
Jinak neporadím, tohle je jediné misto, co znám, sama si hodlám v Římě zajít do běžné drogerie a koupit nějakou pitominku pro radost, pravděpodobně s citrusovou vůní, tam to umí mnohem lépe, ty citrusy.
razorblade Malaga je krasna. Kdybyste měly chut na krásnou přírodu zajedte se do El Chorro (asi hodinu jízdy vlakem z Malagy) na Caminito del Rey
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY